Prognoza meteo. Se face din ce în ce mai frig, iar vremea rămâne capricioasă

Ultima actualizare:

E primăvară și nu prea. După luni și marți, două zile cu temperaturi mai prietenoase, meteorologii anunță vreme de iarnă în majoritatea regiunilor, în zilele următoare. Temperaturile mai scăzute se simt încă de azi, iar joi va fi și mai frig.

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Primăvara adevărată, cu temperaturi de peste 15 grade Celsius în termometre, se mai lasă așteptată. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), miercuri, 16 martie, vremea este mai rece decât în mod normal pentru această perioadă a anului, în cea mai mare parte a ţării. În partea de sud-vest se vor semnala precipitații, scrie Adevarul.ro.

Temperaturile maxime se vor situa între 2 grade Celsius și 12 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi curprinse între -5 grade Celsius și -2 grade Celsius.

La Bucureşti, miercuri, 16 martie, cerul este mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie, cu probabilitate ridicată de transformare în lapoviţă sau ninsoare, anunţă ANM. Temperatura maximă va fi de 6-8 grade Celsius, iar cea minimă de 0-1 grad Celsius.  

La munte ninge. ANM a emis, marţi, o informare de ninsori local moderate cantitativ şi strat nou de zăpadă, valabilă până joi dimineaţa în special în zonele montane.

Se face din ce în ce mai frig

Joi, 17 martie, frigul se va accentua, anunță meteorologii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0-10 grade Celsius, iar cele minime, între minus 10 şi 0 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Conform prognozei ANM pentru următoarele două săptămâni, vremea va fi capricioasă, până în 27 martie. Va predomina în general o vreme rece în majoritatea regiunilor, în timp ce precipitaţiile vor apărea atât în cursul acestei săptămâni, cât şi după 23 martie, în unele zone. În săptămâna 21.03.2022 – 28.03.2022, temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării. 

Citește mai mult pe www.adevarul.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net