Programul Rabla 2023 a fost amânat. La ce dată va fi lansat

Ultima actualizare:

În fiecare an, mii de oameni profită de programul Rabla pentru a-și înlocui o parte dintre electrocasnicele vechi, în schimbul unui preț convenabil. Iată că, anul acesta, programul a fost amânat pentru soluționarea unor mici chestiuni de oridin administrativ.

Programul Rabla a fost amânat
Programul Rabla a fost amânat

Programul privind casarea autovehiculelor uzate a fost amânat, urmând ca primăriile să-şi poată creea conturile de utilizator începând cu data de 14 octombrie 2022, este informația oferită de către AFM.

Citește și: Guvernanții vor să lanseze programul Rabla pentru becuri 

„În urma discuţiilor purtate cu asociaţiile implicate în desfăşurarea Programului privind casarea autovehiculelor uzate, pentru o derulare eficientă cu participarea cât mai multor unităţi administrativ-teritoriale, a reieşit necesitatea actualizării anumitor condiţii, astfel că, la data prezentei, se lucrează la modificarea ghidului de finanţare aferent acestui program. Crearea conturilor de utilizator în aplicaţia informatică de către solicitanţii unităţi administrativ-teritoriale organizate la nivel de comună, oraş sau municipiu şi subdiviziuni administrativ-teritoriale ale municipiului Bucureşti se va putea realiza începând cu data de 14 octombrie 2022", se arată în comunicatul instituției. 

Din anul 2023, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor are în plan lansarea unui program similar al programului Rabla, pentru stimularea achiziției de autoturisme electrice pentru flotele comerciale.

Citește mai multe despre programul Rabla 2023 pe Adevărul 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net