Protestul lui George Simion instigă la violență: „Să-i omorâți cu țevile și topoarele, să zdrobiți capetele”

Ultima actualizare:

Protestul lui George Simion, președintele AUR, instigă la violență și amenințări cu moartea. Live-urile făcute de politician pe Facebook au adus zeci de mii de comentarii, multe dintre ele violente.

Protest George Simion. Sursa foto: Adevărul.ro
Protest George Simion. Sursa foto: Adevărul.ro

Protestul lui George Simion a fost transmis și pe Facebook de către acesta, unde oamenii au comentat intens. Situația de la Parlament nu este una pașnică, protestul ilegal s-a transformat într-o manifestație unde oamenii s-au îmbrâncit, au înjurat jandarmii și au încercat să se urce pe gardurile care înconjoară Parlamentul României.

Protestul lui George Simion instigă la violență

Amenințările cu moartea nu au lipsit nici de pe rețelele de socializare. Potrivit Digi24, mai multe autoturisme din zonă au fost vandalizate. În primele ore ale zilei de marți, 21 decembrie, mii de oameni s-au adunat să protesteze împotriva certificatului verde. 

Mai mulți protestatari au rupt cordonul format de jandarmi și au ajuns chiar în fața Palatului Parlamentului. În jur de 100 de protestatari au pătruns în curtea interioară. 

„Uite așa trebuie intrați peste ei și să-i omorâți cu țevile și topoarele, să zdrobiți capetele”, este unul dintre comentariile agresive.

„Fără certificate verzi. Românii sunt sănătoși și puternici. Suntem fii de daci. Succes, domnule Simion. Vă suntem alături”, mai spune un susținător al lui George Simion.

„Dacă nu se întra în Parlament cu forța, nu o să fie treabă bună deloc! Nu cred că merge treaba cu vorba buna.”, a mai scris un susținător.

Protestatarii sunt la ușile Parlamentului! Este de-ajuns un semn și ca numărul protestatarilor să fie destui și se va pătrunde în interior!!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net