Răsturnare de situație în cazul tragediei din Prahova. Șoferul sinucigaș, care a omorât un tânăr, ar fi violat o fetiță de 13 ani

Apar noi informații șocante despre accidentul, din județul Prahova, în care au murit doi oameni, dintre care un tânăr de doar 21 de ani, iar altul de 19 ani a fost rănit grav.

Așa arata mașina șoferului sinucigaș, după producerea accidentului / foto: ISU Prahova
Așa arata mașina șoferului sinucigaș, după producerea accidentului / foto: ISU Prahova

Șoferul care a provocat tragedia era urmărit de poliție, chiar în momentul în care s-a întâmplat tot! El era căutat de autorități de două zile pentru agresiune sexuală față de un minor.

Familia șoferul sinucigaș, în vârstă de 46 de ani, susține că acesta i-a anunțat, înainte de accident, că vrea să-și pună capăt zilelor. Poliția nu știe cu exactitate dacă bărbatul a intrat pe contrasens sau nu, spun surse Digi24.

Bărbatul din Prahova, care se face vinovat de accidentul mortal din comuna Poienarii Burchii era urmărit de Poliţia din Dâmboviţa, el fiind cercetat pentru violarea unei minore, au precizat, duminică, surse judiciare, potrivit aceleași surse.

Când a intrat pe contrasens, era urmărit de poliție

Martorii la accident susţin că în momentul producerii accidentului bărbatul era urmărit de o autospecială a Poliţiei.

Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova, accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 11.30 pe raza comunei Poienarii Burchii, în satul Cărbunari.

„Din primele date de la faţa locului, un bărbat în vârstă de 43 de ani în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101A, din direcţia Poienarii Burchii către Şirna, la un moment dat ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul ambilor conducători auto şi vătămarea corporală a unui pasager de 19 ani, fiind preluat de elicopterul SMURD”, transmit poliţiştii.

Cea de-a doua mașină s-a făcut efectiv praf / foto: ISU Prahova
Cea de-a doua mașină s-a făcut efectiv praf / foto: ISU Prahova

Conform ISU Prahova, tânărul rănit a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism toraco-abdominal. El era conştient în momentul în care a fost preluat de echipajul medical de pe elicopter. Nu se știu momentan care este starea de sănătate a acestuia din urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net