VIDEO Doi români, arși de vii în Bulgaria după ce mașina lor s-a ciocnit cu un TIR românesc

Sfârșit groaznic pentru doi români. O clipă de neatenție a dus la o tragedie pe o autostradă din Bulgaria. Șoferul român a intrat într-o depășire nepermisă și s-a cioscnit violent cu un TIR românesc. În urma impactului, mașina a luat foc, iar cei șoferul și pasagera din dreapta au murit arși de vii, scrie Rusia Media.

Foto: captură video Rusia Media
Foto: captură video Rusia Media

Accidentul a avut loc pe o șosea care leagă Ruse de stațiunea Byala, puțin după ora 8 dimineața. În imaginile de la fața locului se vede că mașina a fost distrusă complet, iar cei doi ocupanți nu au avut nicio șansă. 

Manevra fatală

Autoritățile vorbesc despre o depășire neregulamentară care a dus la o coliziune extrem de puternică.

Autoturismul Toyota, înmatriculat în România se deplasa spre stațiunea Byala, când a intrat în depășirea unei coloane, pe un tronson interzis și s-a ciocnit violent de un Volvo românesc, condus de un șofer de 52 de ani, scrie Rusia Media.

În urma impactului, mașina a luat foc, iar cele două persoane, șoferul și pasagerul din dreapta au fost găsite carbonizate în interiorul mașinii. Identitatea lor nu a fost încă stabilită.

Un participant la trafic, aflat în spatele șoferului român a văzut nenorocirea și coborât imediat din mașină ca să dea o mână de ajutor. Mașina a fost cuprinsă de flăcări până să ajungă la ea.

„Când veneam am văzut că s-a întâmplat ceva. M-am oprit, am sărit afară să văd dacă pot scoate pe cineva, să ajut, dar a luat foc foarte repede. Am sunat la 112”, a declarat șoferul, potrivit Ruse Media.

Pompierii sosiți la fața locului au intervenit de urgență pentru că exista riscul ca și TIR-ul să fie cuprins de flăcări.

Șoferul autocamionului, în stare de șoc, a refuzat să fie examinat de medici, la fața locului. Polițiștii au stabilit că nu consumase băuturi alcoolice sau substanțe interzise.

Traficul rutier a fost restricționat în urma accidentului și redirecționat pe altă rută.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net