Veste incredibilă după un accident aviatic! Mai mulți copii au fost găsiți după ce au petrecut peste 2 săptămâni în junglă

Autoritățile din Columbia au răsuflat ușurate după ce au reușit să salveze patru copii, cât și un bebeluș, cu toții pierduți prin junglă, la mai bine de două săptămâni după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit! Accidentul aviatic s-a produs în sudul țării, iar cei mici aveau alături, la bord, trei adulți. Cei mici ar fi reușit să își construiască un adăpost în sălbăticie!

Salvatorii au găsit urme lăsate de copii prin junglă  / FOTO: Aviația Civilă Columbia
Salvatorii au găsit urme lăsate de copii prin junglă / FOTO: Aviația Civilă Columbia

O poveste incredibilă din Columbia a făcut înconjurul lumii, iar, din fericire, de această dată avem parte și de un final fericit! În urmă cu tocmai 17 zile, un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în sudul țării, având la bord trei adulți și patru copii, printre care un bebeluș. Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, trei dintre cei mici aveau vârste de 13 ani, unul avea doar 4 ani, iar, cel mai incredibil, la bord se afla și un bebeluși de doar 11 luni!

Avionul în care se aflau aceștia s-a prăbușit în junglă, la începutul acestei luni, iar, potrivit informațiilor, cei trei adulți ar fi decedat. Însă copii au reușit să scape cu viață din tragedie, iar după 17 zile de căutări, armata Columbiei anunță că i-a găsit pe cei mici! Chiar președintele țării, Gustavo Petro, a anunțat pe contul său de Twitter că cei mici au fost găsiți și sunt în viață, spunând că este un motiv de „bucurie pentru țară”.

Mobiliare fără precedent pentru găsirea copiilor dispăruți

Armata a mobilizat, pe lângă soldați, câini de căutare, cât și membri ai comunităților locale din zonă, pentru a îi localiza pe cei mici. Ei au anunțat că au găsit prin junglă fructe ronțăite și un biberon, lucru ce le-a confirmat că trebuiau să existe supraviețuitori. Cum locul prăbușirii ete unul extrem de izolat, a necesitat mult timp pentru ca echipa de salvatori să poată ajunge acolo, iar căutările au mers greu.

Din fericire, copii au fost găsiți și se pare că și-au construit un adăpost în junglă, din bețe. Până în acest moment, autoritățile nu au reușit să determine ce a cauzat prăbușirea avionului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net