Un cunoscut manelist de 31 de ani a murit în condiții suspecte, după un accident ușor

Ultima actualizare:

Constantin Paraschiv, cunoscut ca Tony de la Ploieşti, un cunoscut manelist, a murit, noaptea trecută, la câteva ore după ce a fost implicat într-un accident ușor, scrie Observator Prahovean. Câtărețul a intrat cu mașina într-un autoturism parcat pe o stradă din Ploiești. Polițiștii, sosiți la locul accidentului, au fost nevoiți să îl imobilizeze pe cântăreț pentru că devenise foarte agitat. La câteva ore, tânărul a murit.

politie jpg

Manelistul se afla, noaptea trecută, la volanul autoturismului său, iar la un moment dat, pe strada Alexandru cel Bun, a intrat într-o maşină parcată.

La prima vedere, nicio persoană nu a fost rănită în accident, însă martorii au sunat la numărul de urgenţă 112 pentru că şoferul, un tânăr de 31 de ani, cunoscut ca Tony de la Ploieşti, era recalcitrant.

Poliţiştii au fost nevoiți să îl imobilizeze. Apoi, l-au condus pe tânăr la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei sau a prezenţei substanţelor interzise.

În timp ce se afla în spital, manelistul a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au aplicat manevrele de resuscitare însă nu i-au mai putut salva viaţa.

Poliţiştii din cadrul IPJ Prahova au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cauza morții tânărului de 31 de ani.

Comunicatul Poliției 

„La data de 22 mai a.c., în jurul orei 1.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu pagube materiale.

Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 31 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru cel Bun ar fi acroșat un alt autoturism care se afla parcat în dreptul unui imobil, ulterior acesta continuându-și deplasarea, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând într-o țeavă de gaze.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Întrucât bărbatul manifesta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive, polițiștii rutieri au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

La unitatea medicală, conducătorul auto a intrat în stop cardiorespirator, ulterior fiind constatat decesul acestuia.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, dar și pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova, potrivit Observator Prahovean.

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru cei care l-au cunoscut pe Tony de la Ploiești. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net