Râuri de lacrimi pentru tinerii morți în accidentul din Sibiu, în prag de sărbători. Părinții nu știu cum să-și mai strige durerea: „Mi-a înghețat inima”

Un accident cumplit a lăsat 4 părinți cu inima zdrobită, în prag de sărbători, după ce copiii lor, o fată și un băiat, au pierit într-un mod sfâșietor. 

Tinerii morți în accidentul din Sibiu
Tinerii morți în accidentul din Sibiu

Ceea ce se anunța a fi o mare bucurie pentru 2 familii, sărbători de iarnă liniștite și fericire alături de cei dragi, mese îmbelșugate, brad împodobit și colindători, s-a transformat în cel mai negru coșmar. 

După ce 2 tineri au murit în urma unui cumplit accident produs în Sibiu, zona Dedeman, 2 familii au rămas împietrite de durere. 

Andrei Preda Pandele era fiul unui politician din Brașov

Andrei Preda Pandele, un tânăr de numai 19 ani, era fiul unui politician din Brașov. Provenea dintr-o familie bună și cinstită, respectată în comunitate de toți semenii. 

După ce băiatul, pasager fiind în mașina morții, a pierit în urma accidentului, bărbatul a postat în social media un mesaj care a smuls râuri de lacrimi. 

„Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei te vom iubi mereu. Dumnezeu să te aibă în pază și să asculte rugăciunile noastre pentru tine!”, este mesajul pe care l-a postat tatăl lui Andrei, politicianul Emanuel Preda .

Tot politicianul a anunțat că slujba de priveghi a lui Andrei se va ține astăzi, 21 decembrie, la Biserica Adormirea maicii Domnului din Brașov, iar înmormântarea va fi mâine, la ora 14.00, la aceeași biserică.

Cea de-a doua victimă a fost o tânără de 20 de ani pe nume Sonja Maria Untch. Aceasta se afla pe bancheta din spate în momentul în care șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un TIR aflat în parcare. 

Citește și - Accident în lanț în Pasajul Unirii, din București! Camerele de supraveghere au surprins carambolul

Sonja era fiica lui Untch Klaus, preot evanghelic. Pe pagina acestuia de Facebook au apărut numeroase mesaje de condoleanțe după moartea tinerei de numai 20 de ani. Apropiații familiei sunt în stare de șoc și nu concep ideea că s-a putut întâmpla o asemenea tragedie fără margini. 

„Sincere condoleante! Îngrozitor ce s-a întâmplat!Nu exista cuvinte pentru exprima durerea !Drum lin spre stele suflet tanar! Dumnezeu sa o odihnească in pace si sa va intareasca !“, „Condoleanțele noastre. Dumnezeu să-i primească sufletul în împărăția sa”, „Mi-a înghețat inima! Nu am cuvinte. Nici nu cred că există! Multa putere!”, „Cât de dureros trebuie să fie să-ți pierzi propriul copil. Sincere condoleanțe, multă putere și încredere”, „Îngrozitor ce s-a întâmplat! Nu există cuvinte pentru a exprima durerea. D-zeu să o odihnească în pace și să vă întărească.; „Dumnezeu să vă dea putere să puteți duce acest chin!”, „Condoleanțele mele sincere! Odihnă veșnică! Multă, multă putere să aveți”, „Doamne! Nu pot să cred! Dumnezeu să o odihnească în pace, iar vouă să vă dea putere! Suntem alături de voi!”, „Doamne! E cumplit! Suntem în stare de șoc!”, „Nu am cuvinte... Dumnezeu să o aibă în grijă! Sonja va avea mereu locul ei în sufletul meu”, „Suntem șocați și nu putem înțelege ce s-a întâmplat... Gândurile noastre sunt cu tine... Plângem cu tine... E atât de greu să găsești cuvinte care să mângâie cu adevărat...“ au fost câteva dintre mesajele care au apărut pe contul de Facebook al tatălui tinerei Sonja, după tragicul accident din Sibiu. În urma impactului cu TIR-ul, alți doi tineri au ajuns la spital. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net