Pericol în București! Lumini de sărbători, desprinse deasupra unei treceri de pietoni

Ultima actualizare:

O parte din decorațiunile luminoase de Craciun au căzut duminică seară pe o trecere de pietoni din Sectorul 4, din București. Un echipaj de poliție care se afla la fața locului a reușit să elibereze intersecția. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Decorațiunile s-au desprins când mașinile așteptau la semafor
Decorațiunile s-au desprins când mașinile așteptau la semafor

Un martor care se întorcea acasă de la cumpărături a surprins pe camera video momentul în care o parte din luminițele pentru sărbătorile de iarnă au căzut, transmite Adevărul.ro

„La Șincai, la semafor, stăteam pe culoarea roșie și am văzut niște scântei în ghirlandele de luminițe și la câteva secunde după aia au căzut ghirlandele cu totul pe trecerea de pietoni. Înainte să cadă se vede un scurtcircuit, se văd niște scântei deasupra ghirlandei, deci nu știu ce să zic, or fi fost neizolate, s-o fi rupt firul ăla”, a declarat un locuit al Sectorului 4, potrivit euronews.ro. 

 „Am sunat la 112. După aia s-a dat drumul la trafic și am văzut că la o mașină sau două în fața mea era o mașină de poliție. Erau și ei tot la semafor, s-au dat jos și au strâns alea. Probabil că sunt de anul trecut, dar de montate, au fost montate acum, deci, în mod normal, trebuiau puse ca lumea”, a declarat acesta. Reprezentanții Primăriei Sectorului 4 au spus că așteaptă un răspuns de la firma care se ocupă de montajul și întreținerea decorațiunilor.

Chiar dacă incidentul pare unul minor, nu putem să nu ne gândim la posibilele consicințe și riscuri, în cazul în care pe trecere ar fi traversat pietoni. Cum luminile nu au fost ancorate corespunzător, acest lucru cauzând desprinderea ornamentelor, în condițiile în care nu a nins și nu a fost nici vânt puternic, ne putem imagina că situația s-ar putea repeta, în mai multe locuri, dacă vremea se va schimba mai mult. Astfel, instalațiile luminoase ar merita verificate mult mai atent, bulevardele având suspendate, în mai multe zone, asemenea ornamente.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net