Cei mai fericiți angajați din România? Există și li s-au pregătit prime consistente de Crăciun

Într-un climat marcat de incertitudine și panică, din cauza scumpirilor și a războiului de la granița de nord, există, în România, și companii care au grijă ca angajații lor să fie satisfăcuți financiar de sărbători.

Unele companii, din România, le-au pregătit angajaților prime generoase de Crăciun.foto:Shutterstock
Unele companii, din România, le-au pregătit angajaților prime generoase de Crăciun.foto:Shutterstock

Așadar, în materie de cumpărături, cadouri sau facturi de sărbători, unii angajați români pot sta fără emoții, întrucât angajatorii le-au pregătit o surpriză binemeritată. Este vorba despre prime de Crăciun, la valori care nu sunt de neglijat.

De exemplu, angajații Uzinelor Dacia vor primi o primă consistentă, care poate ajunge și la 3.000 de lei, anunță Impact.ro Mai mult, aceștia vor avea la dispoziție o listă de beneficii oferite de angajator, cu ocazia Crăciunului. Conform sursei citate, angajații Dacia au fost înștiințați despre ce va presupune bonusul de sărbători:

- 16 decembrie: prima de Crăciun – 2.025 lei brut, din care se acordă avans 1.600 lei salariaților cu contract de muncă activ la 2 decembrie 2022. Regularizarea elementelor fiscale se face la chenzina a II-a din aceeași lună;

- 19 decembrie: tichete cadou de Crăciun, în valoare de 100 lei; tichete de masă aferente lunii ianuarie 2023;

- Tot la data de 19 decembrie se acordă indemnizația de concediu de odihnă colectiv (4 zile de CO în zilele de 27, 28, 29 și 30 dec. 2022);

- 23 decembrie: chenzina I-a a lunii decembrie 2022.

Liniștiți, cât de cât, sunt și acei angajați ai Dacia care, în vara acestui an, au decis să renunțe la locul demuncă, motivând decizia companiei de a crește performanța uzinei, prin reformarea personalului. Conform Impact.ro, respectivii demisionari ar fi primit salarii compensatorii cumulate, de până la 26.000 de euro, sumele fiind calculate în funcție de vechimea fiecărui angajat.

Fericiți sunt și angajații OMV Petrom, pe care îi așteaptă o surpriză binevenită, în primăvara anului viitor. În martie 2023, aceștia vor primi un bonus financiar consistent. 

În semn de recunoștință pentru contribuția voastră la rezultatele excelente ale Grupului OMV Petrom, obținute în urma unei performanțe susținute în primele trei trimestre ale anului 2022, precum și în anul precedent, Directoratul OMV Petrom va acorda un bonus unic, în valoare de 5.000 de lei brut, plus indemnizația de compensare contribuții de 20%.

Bonusul va fi plătit în 15 martie 2023 către toți angajații activi la data de 30 septembrie 2022, în OMV Petrom și companiile afiliate, precum și în OMV Petrom Global Solutions. Bonusul vine în continuarea măsurilor anunțate anul acesta, adițional față de beneficiile negociate în CCM, cum ar fi bonusul de teleworking în valoare de 2.000 de lei net, plătit în septembrie, și compensarea financiară în valoare de 7.200 de lei brut, plus indemnizația de compensare contribuții de 20% plătită în octombrie”, transmte compania, conform Impact.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg