Reacția lui Nicușor Dan, după ce a fost filmat traversând neregulamentar

Ultima actualizare:

Primarul general al Bucureștiului a avut prima reacție oficială după ce imaginile video cu el traversând neregulamentar, cu fetița sa de 6 ani în brațe printre mașinile aflate prin trafic, au ajuns în presă.

Imaginile cu Nicușor Dan, în rol de pieton iresponsabil. Colaj foto: Adevărul(captură video)
Imaginile cu Nicușor Dan, în rol de pieton iresponsabil. Colaj foto: Adevărul(captură video)

Nicușor Dan a publicat, prin contul său Facebook, o reacție la criticile aduse pentru gestul iresponsabil comis. Dacă în prima parte a textului acesta se scuză și admite greșeala făcută, continuarea este delirantă.

Nicușor Dan admite greșeala, dar nu uită să acuze

Acesta acuză cercuri de interese și invocă, aparent, conspirații care ar atenta la viața sa privată.

Zilele trecute am făcut o greșeală, traversând strada printr-un loc nepermis, cu fetița în brațe. Chiar dacă m-am asigurat, gestul nu e scuzabil.

Citește și: Nicușor Dan traversează periculos, prin traficul aglomerat, cu fetița în brațe

Totuși, faptul că există oameni care mă filmează în viață privată și că un sindicat al polițiștilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese”, a scris Nicușor Dan pe pagina Facebook.

Ceea ce pare să ignore primarul Capitalei, Nicușor Dan, este că filmarea a fost realizată de o echipă de jurnaliști, pe stradă. Mai precis, de reporteri ai portalului MediaFlux.ro care au surprins imaginile incriminatorii.

Filmarea a fost realizată de o echipă de jurnaliști

Nicușor Dan este o persoană publică. Mai mult, el este angajat al unei instituții publice. Filmarea unei persoane publice încălcând legislația în spațiul public sau privat nu este incriminată de lege.

În filmarea originală se poate observa cum Nicușor Dan o ia pe o „scurtatură”, trecând printr-un gard de sârmă distrus, apoi, cu fetița de 6 ani, în brațe, traversează neregulamentar prin traficul aglomerat.

În apropiere există trecere de pietoni

Nu departe de locul cu pricina există trecere de pietoni. Clipul video e surprins în zona Șoselei Olteniței, din sectorul 4 al Capitalei, lângă Orășelul Copiilor.

Acesta se oprește în mijlocul drumului, pășește în fața unei mașini care frânează, face piruete pe șosea, se întoarce din drum și traversează din nou, la fel de ilegal.

După cum se știe, încă din școala generală, de la orele de „Cultură civică”, traversarea printr-un loc nepermis, este sancționată de lege, fiind un gest extrem de periculos.

Citește și: Taxă pregătită pentru șoferii mașinilor poluante sau din alte județe, în București

Ulterior publicării materialului original, clipul video a fost preluat de Sindicatul polițiștilor, „Europol”, și distribuit pe pagina acestora de Facebook, lucru care, se pare, l-a deranjat cel mai tare pe Nicușor Dan.

„Dan trece strada întodeauna pe la trecerea de pietoni. Nicușor trece strada prin loc nepermis. Dan își protejează copilul. Nicușor își pune în pericol copilul traversând printre mașini. Dan își învață copilul să respecte regulile. Nicușor dă un exemplu prost copilului, învățându-l să încalce legea. Fii ca Dan, nu face ca Nicușor!”, este comentariul publicat de Sindicatul polițiștilor la clipul cu pricina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net