Reac╚Ťia lui Nicu╚Öor Dan, dup─â ce a fost filmat travers├ónd neregulamentar

Primarul general al Bucure╚Ötiului a avut prima reac╚Ťie oficial─â dup─â ce imaginile video cu el travers├ónd neregulamentar, cu feti╚Ťa sa de 6 ani ├«n bra╚Ťe printre ma╚Öinile aflate prin trafic, au ajuns ├«n pres─â.

image
Imaginile cu Nicușor Dan, în rol de pieton iresponsabil. Colaj foto: Adevărul(captură video)

Nicu╚Öor Dan a publicat, prin contul s─âu Facebook, o reac╚Ťie la criticile aduse pentru gestul iresponsabil comis. Dac─â ├«n prima parte a textului acesta se scuz─â ╚Öi admite gre╚Öeala f─âcut─â, continuarea este delirant─â.

Nicușor Dan admite greșeala, dar nu uită să acuze

Acesta acuz─â cercuri de interese ╚Öi invoc─â, aparent, conspira╚Ťii care ar atenta la via╚Ťa sa privat─â.

ÔÇ×Zilele trecute am f─âcut o gre╚Öeal─â, travers├ónd strada printr-un loc nepermis, cu feti╚Ťa ├«n bra╚Ťe. Chiar dac─â m-am asigurat, gestul nu e scuzabil.

Cite╚Öte ╚Öi:┬áNicu╚Öor Dan traverseaz─â periculos, prin traficul aglomerat, cu feti╚Ťa ├«n bra╚Ťe

Totu╚Öi, faptul c─â exist─â oameni care m─â filmeaz─â ├«n via╚Ť─â privat─â ╚Öi c─â un sindicat al poli╚Ťi╚Ötilor n-are alt─â treab─â dec├ót s─â promoveze filmarea cu mine ├«nseamn─â c─â am deranjat anumite grupuri de intereseÔÇŁ, a scris Nicu╚Öor Dan pe pagina Facebook.

Ceea ce pare să ignore primarul Capitalei, Nicușor Dan, este că filmarea a fost realizată de o echipă de jurnaliști, pe stradă. Mai precis, de reporteri ai portalului MediaFlux.ro care au surprins imaginile incriminatorii.

Filmarea a fost realizată de o echipă de jurnaliști

Nicu╚Öor Dan este o persoan─â public─â. Mai mult, el este angajat al unei institu╚Ťii publice. Filmarea unei persoane publice ├«nc─âlc├ónd legisla╚Ťia ├«n spa╚Ťiul public sau privat nu este incriminat─â de lege.

├Än filmarea original─â se poate observa cum Nicu╚Öor Dan o ia pe o ÔÇ×scurtatur─âÔÇŁ, trec├ónd printr-un gard de s├órm─â distrus, apoi, cu feti╚Ťa de 6 ani, ├«n bra╚Ťe, traverseaz─â neregulamentar prin traficul aglomerat.

În apropiere există trecere de pietoni

Nu departe de locul cu pricina exist─â trecere de pietoni. Clipul video e surprins ├«n zona ╚śoselei Olteni╚Ťei, din sectorul 4 al Capitalei, l├óng─â Or─â╚Öelul Copiilor.

Acesta se opre╚Öte ├«n mijlocul drumului, p─â╚Öe╚Öte ├«n fa╚Ťa unei ma╚Öini care fr├óneaz─â, face piruete pe ╚Öosea, se ├«ntoarce din drum ╚Öi traverseaz─â din nou, la fel de ilegal.

Dup─â cum se ╚Ötie, ├«nc─â din ╚Öcoala general─â, de la orele de ÔÇ×Cultur─â civic─âÔÇŁ, traversarea printr-un loc nepermis, este sanc╚Ťionat─â de lege, fiind un gest extrem de periculos.

Cite╚Öte ╚Öi: Tax─â preg─âtit─â pentru ╚Öoferii ma╚Öinilor poluante sau din alte jude╚Ťe, ├«n Bucure╚Öti

Ulterior public─ârii materialului original, clipul video a fost preluat de Sindicatul poli╚Ťi╚Ötilor, ÔÇ×EuropolÔÇŁ, ╚Öi distribuit pe pagina acestora de Facebook, lucru care, se pare, l-a deranjat cel mai tare pe Nicu╚Öor Dan.

ÔÇ×Dan trece strada ├«ntodeauna pe la trecerea de pietoni.┬áNicu╚Öor trece strada prin loc nepermis.┬áDan ├«╚Öi protejeaz─â copilul.┬áNicu╚Öor ├«╚Öi pune ├«n pericol copilul travers├ónd printre ma╚Öini.┬áDan ├«╚Öi ├«nva╚Ť─â copilul s─â respecte regulile.┬áNicu╚Öor d─â un exemplu prost copilului, ├«nv─â╚Ť├óndu-l s─â ├«ncalce legea.┬áFii ca Dan, nu face ca Nicu╚Öor!ÔÇŁ,┬áeste comentariul publicat de Sindicatul poli╚Ťi╚Ötilor la clipul cu pricina.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg