Reac╚Ťie ╚Öocant─â a unui profesor scos din min╚Ťi de elevi: ╚Öi-a dat cu catalogul ├«n cap VIDEO

13 decembrie 2016
simeon stalpnicul png
Profesorul și-a pierdut cumpătul după încercările eșuate de a disciplina eleviifoto: captură video

Un profesor din Bucure╚Öti a ajuns viral pe Internet, dup─â ce ╚Öi-a pierdut cump─âtul ├«n timpul orelor. Cadrul didactic a reac╚Ťionat violent, ├«ns─â nu fa╚Ť─â de elevii care l-au scos din min╚Ťi, ci fa╚Ť─â de el ├«nsu╚Öi.

Nereu╚Öind s─â ├«╚Öi disciplineze clasa, acesta a renun╚Ťat s─â mai ├«ncerce ╚Öi a ├«nceput s─â-╚Öi dea pumni ╚Öi palme ├«n cap. Apoi ╚Öi-a str├óns lucrurile, iar ├«n drum spre ie╚Öirea din ├«nc─âpere ╚Öi-a izbit catalogul de cap cu putere.

Un profesor din București a ajuns viral pe Internet, după ce și-a pierdut cumpătul în timpul orel

Reac╚Ťia ╚Öocant─â a profesorului a fost filmat─â de unul dintre elevi cu telefonul. Imaginile au ajuns s─â fie distribuite ├«n mas─â pe o re╚Ťea social─â, unde videoclipul a fost ├«nc─ârcat cu descrierea ÔÇ×├Äntre timp, printre liceele din Bucure╚ÖtiÔÇŁ.

├Än comentariile din dreptul filmule╚Ťului, care a str├óns aproape 150.000 de vizualiz─âri, mai multe persoane au scris c─â ├«l recunosc pe profesor. ÔÇ×├Äl cunosc pe acest profesor... ╚Öi tot timpul a fost luat ├«n b─âtaie de joc de c─âtre elevi... pur ╚Öi simplu a ajuns ├«ntr-o stare foarte proast─â din cauza elevilorÔÇŁ, a scris un utilizator. ÔÇ×Este profesorul Mo╚Önegu╚Ťu, a╚Öa ├«i zice, ╚Öi pred─â la liceul Dimitrie GustiÔÇŁ, s-a mai sesizat cineva.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
sharon stone afp (2) jpg
fuego iubita2 png
cub delia png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg
FotoJet (4) jpg
masini electrice jpeg
monkeys g12b54201d 1920 jpg