Românii nu se mai lipesc de pește! Prețuri colosale la un festival stradal din Capitală

Din păcate, scumpirile constante din țara noastră înseamnă că până și cele mai importante și sfinte momente pentru români sunt, acum, un motiv de îngrijorare. De exemplu, în Capitală, un festival pescăresc deja și-a deschis porțile, cu ocazia Bunei Vestiri, iar oamenii au remarcat imediat prețurile ridicate ale produselor.

De Buna Vestire este dezlegare la pește
De Buna Vestire este dezlegare la pește

Potrivit informațiillor de la observatornews.ro, românii care își doresc să guste preparate delicioase de pește, mai ales dacă țin Postul Paștelui și își doresc să profite de dezlegarea la pește de Buna Vestire, au această oportunitate în aceste zile, în București. De la păstrăv și până la midii, fiecare dintre noi avem la dispoziție un preparat care ne poate încânta.

Cu toate acestea, indiferent de cât de delicioase sunt produsele de aici, au fost români care nu au putut să nu remarce și prețurile piperate. De exemplu, o simplă porție de scrumbie cu mămăigă și mujdei îi va costa pe români undeva în jur de 40 de lei, la acest festival pescăresc. Iar prețurile pot urca mult peste această valoare!

Alți cumpărători care au dorit să se bucure de produsele de pește au remarcat prețuri ce au ajuns chiar și la 100, 166 și chiar și 200 de lei!

Prețuri scumpe în Postul Paștelui

Festivalul stradal din Capitală este deschis și luni, 25 martie, cu ocazia Bunei Vestiri. Iar printre cei care au venit aici, pentru a gusta produsele delicioase, s-a numărat și bucătarul faimos de pe rețeaua de socializare TikTok, Ovidiu Ţigănuş, cunoscut și ca Bărbosu. Acesta a venit aici de la Londra, pentru a aprecia gusturile de la festival.

„Avem aici un borş de peşte minunat, ia uitaţi, ce îi mai trebuie, doar nişte leuştean. Ăsta e secretul borşului de peşte, să avem peşte de Dunăre, cât mai diversificat, dacă putem. Se poate face şi cu un singur sortiment de peşte, că motto-ul meu este Dacă ai pui, dacă n-ai, nu pui! Hai noroc şi la mai mare, măi băieţi şi fete, vă pup!”, a spus acesta, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net