Românii au protestat la Ambasada Rusiei din București față de războiul din Ucraina!

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Mai mulți români au ieșit în stradă, în fața Ambasadei Rusiei la București, pentru a protesta împotriva războiului pornit de Federația Rusă în Ucraina. Iată imagini de la eveniment!

Românii au protestat la Ambasada Rusiei din București față de războiul din Ucraina Foto: INQUAM
Românii au protestat la Ambasada Rusiei din București față de războiul din Ucraina Foto: INQUAM

Aproximativ 500 de persoane au participat la o manifestație împotriva războiului din Ucraina. Oamenii s-au strâns în fața Ambasadei Rusiei la București și și-au scandat nemulțumirile. Se pare că protestul, care are ca scop principal susținerea Ucrainei și solidaritatea cu poporul ucrainean, a fost organizat de mai multe asociații civile.

Sute de oameni au protestat la Ambasada Rusiei din București față de războiul din Ucraina

Participanții s-au adunat încă de la ora 16.00 în Piața Victoriei, și apoi au plecat în marș către Ambasada Rusiei, în ciuda frigului de afară. Manifestanții au cerut stoparea războiului ruso-ucrainean și au scandat lozinci împotriva agresiunilor Federației Ruse.

La eveniment au participat și mai mulți refugiați din Ucraina, care și-au căutat adăpost în țara noastră. Manifestații asemănătoare au avut loc sâmbătă în mai multe orașe europene.

Citește și: Cât va mai dura războiul din Ucraina? Cum vor fi afectați românii? Analiza unui expert în relații internaționale

Cea de-a 24-a zi de război în Ucraina

Războiul din Ucraina a ajuns la ziua cu numărul 24. Sirenele de luptă continuă să răsune în toate orașele ucrainene bombardate de forțele ruse. 

Autoritățile militare din Ucraina au recunoscut că țara a pierdut temporar accesul la Marea Azov, chiar dacă până acum au reușit să împiedice armata rusă să preia controlul în cele mai importante orașe din țară. Inamicii ruși au continuat să atace ținte civile, ca efect al blocării liniilor lor de înaintare.

Citește și: Vladimir Putin, fotografiat într-o geacă ce costă cât o mașină! Suma exorbitantă dată de președintele rus

În continuare, situațiile rămân tensionate între președintele Putin și occident. Cel puțin 80 de oameni și-au pierdut viața în Ucraina în urma unui bombardament, doar sâmbătă, 19 martie.

Statul major al Ucrainei susţine că peste 14.000 de soldaţi ruşi au fost ucişi în primele trei săptămâni de la invazia Moscovei în ţară, relatează presa internațională.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net