Românii și nunțile. Cum și-au schimbat gusturile în acest an: „Își imaginează petreceri ca în filme”

Preferințele românilor atunci când vine vorba despre petrecerea de nunță încep să se schimbe, iar cei mai mulți miri încearcă să aibă parte de un eveniment inspirat, mai mult, din filme.

Cum se schimbă nunțile românilor
Cum se schimbă nunțile românilor

Potrivit informațiilor oferite de adevarul.ro, petrecerile obișnuite de nuntă încep să devină o chestiune a trecutului. Acum, mirii încearcă să aibă un eveniment cât mai inedit, prin care să își lase invitații muți de uimire. De exemplu, organizatorii de astfel de evenimente spun că devine tot mai comun să vedem petreceri de nuntă în aer liber, iar ideile mirilor par a fi tot mai mult inspirate din filme.

„Anul 2024, la fel ca fiecare an, vine cu anumite provocări. Acesta sunt reprezentate de dorințele mirilor, care se aliniază la noile trenduri. În 2024 avem foarte multe solicitări pentru nunți în aer liber și trebuie să ne conformăm. Mirii își imaginează petreceri ca în filme, într-un decor elegant și frumos. Au început să nu-și mai dorească petreceri clasice, cu toate tradițiile. Optează pentru simplitate, pentru eleganță, pentru un loc aerisit, în care toți invitații să se simtă confortabil”, a declarat, conform sursei citate, Maria Gal, ce organizează evenimente.

Mirii nu mai vor să aibă prea mulți invitați

Un alt detaliu inedit pe care organizatorii îl remarcă este faptul că petrecerile de nuntă mai intime, cu mai puțini invitați, vor deveni tot mai comune de-a lungul acestui an. Tot mai mulți miri optează pentru o ceremonie într-un cadru mai restrâns, alături doar de rude și prieteni foarte apropiați.

„Având în vedere că este cea mai importantă petrecere din viața de cuplu, nu pot lipsi persoanele foarte apropiate. Tot mai mulți miri au început să reducă numărul de invitați, își doresc petreceri mai intime, cu cei apropiați. Sunt la modă nunțile cu maximum o sută de persoane, care sunt mai ușor de gestionat și de organizat.

Nu putem spune că nu mai există încă și cunoscutele petreceri, cu sute de persoane, dar au început să fie mai rare. Tinerii, în general, invită la petrecere doar persoanele apropiate, iar acest lucru l-am observat în ultimii doi-trei ani”, mai spune Maria Gal, conform sursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
par vopsit jpg
cascada urlatoarea jpg
Edgar Allan Poe by Vallotton jpg jpeg
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net