Recordul uimitor din Suceava. Un bărbat a picat examenul auto de 53 de ori

Cu toții ne simțim descurajați atunci când picăm un examen, indiferent care ar fi acesta. Ei bine, un sucevean ne oferă tuturor un exemplu de perseverență! Bărbatul a picat de nu mai puțin de 53 de ori examenul pentru permisul auto! În același timp, o suceveancă ia mereu proba teoretică, dar o pică pe cea practică!

A picat examenul de 53 de ori / foto: Freepik
A picat examenul de 53 de ori / foto: Freepik

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, un sucevean a picat de 53 de ori proba teoretică a examenului. Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a vorbit mai mult pe marginea acestui subiect.

„Încercăm să venim în sprijinul școlilor de șoferi și să insistăm asupra importanței ca viitorii conducători auto să dobândească în timpul cursurilor cunoștințe solide atât practice cât și teoretice. Fără să dau nume, avem persoane care au dat proba teoretică de 53 de ori”, a spus acesta, conform sursei citate.

A picat de 53 de ori proba teoretică

De asemenea, o femeie reuește mereu să ia proba teoretică, dar a picat de 8 ori la cea practică.

„Un domn de 27 de ani a fost respins la proba teoretică de 10 ori și la cea practică de 12 ori, neprezentându-se de 4 ori. O doamnă de 40 de ani a luat proba teoretică, dar la proba practică a fost respinsă de 8 ori, tânăr de 22 de ani respins la proba teoretică de 8 ori, altul de 26 de ani respins la proba teoretică de 9 ori, persoană de 19 ani respinsă la proba teoretică de 6 ori, tot de 19 ani respins de 7 ori la proba teoretică. O doamnă de 44 de ani respinsă la proba teoretică de 12 ori”, a mai spus prefectul.

În anul 2023, promovabilitatea examenelor pentru obținerea permisului auto nu a fost deloc una bună, în județul Suceava. La proba teoretică, promovabilitatea a fost de numai 42,66%, în timp ce la proba practică a fost de 42,99%. Prefectul dorește să se meargă pe teren, la școlile de șoferi, pentru a se vedea cum se poate îmbunătăți situația din județ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net