Bătaie ca în filmele cu Jackie Chan, în Vaslui. Șase persoane au fost implicate

Mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 40 de ani, au fost reținute de către autorități în urma unei bătăi generale. Incidentul a avut loc într-o comună din Vaslui, iar cele 6 persoane implicate în altercație au ajuns deja în fața judecătorilor.

Totul a avut loc în județul Vaslui
Totul a avut loc în județul Vaslui

Potrivit informațiilor oferite de adevarul.ro, se pare că incidentul a avut loc în comuna Iana, din județul Vaslui. În zona unui local din această comună, nu mai puțin de 6 persoane s-au luat la bătaie, pe data de 28 februarie.

Cei de la Secţia 8 Poliţie Rurală Iana au intervenit rapid pentru a opri bătaia, iar a doua zi, pe 29 februarie, persoanele implicate au ajuns în fața instanței, la Judecătoria Bârlad. Două dintre persoanele anchetate, cu vârsta de 35, respectiv 40 de ani, au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, primind apoi măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Ceilalți 4, cu vârste între 14 și 19 ani, au avut parte de aceleași măsuri.

Bătaie generală în Vaslui.

IPJ Vaslui deja a oferit informații despre acest incident, iar acum autoritățile continuă ancheta, sub atenta supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Polițiștii doresc să afle cu exactitate ce a dus la conflictul dintre cei șase, pentru a se putea dispune măsurile legale necesare față de persoanele implicate în altercație.

„La data de 29 februarie 2024, aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, faţă de ei fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În aceeaşi zi, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat faţă de alte patru persoane cercetate, tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Pe data de 1 martie, tinerii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile”, au comunicat cei de la IPJ Vaslui, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
Dr  Bogdan Martian Sanador 1 jpg
hotel adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net