Familie din Hunedoara, lovită de neputință. Le-a fost tăiat curentul după ce au primit o factură uriașă

Ultima actualizare:

Situație dramatică pentru o familie din Hunedoara! Au primit o factură uriașă la energie și pentru că nu au avut cum să o plătească, le-a fost decuplat curentul de o săptămână. Familia a făcut numeroase sesizări, iar acum au apelat și la ajutorul unui avocat.

Au primit o factură de peste 16.000 de lei
Au primit o factură de peste 16.000 de lei

Potrivit informațiilor de la observatornews.ro, problemele au început cu mai bine de doi ani în urmă, pentru familia Evi, din satul Folt. Aceștia au observat că suma din facturile de la energie este din ce în ce mai mare, așa că au solicitat distribuitorului de energie să verifice contorul. Din păcate, acesta a fost schimbat de abia peste 8 luni, iar din acel moment, familia Evi nu a mai primit facturi la curent până în luna noiembrie a anului trecut.

Odată cu această factură, familia din Hunedoara a avut parte de un adevărat șoc. Suma pe care trebuiau să o plătească era de peste 16.000 de lei! Aceștia au făcut numeroase sesizări online, telefonice, chiar și direct la sediul societății, însă nu au primit niciun răspuns. În cele din urmă, acum o săptămână, angajații distribuitorului au tăiat curentul familiei.

Au primit o factură de peste 16.000 de lei

După cum ne putem imagina cu toții, viața familiei a devenit, brusc, extrem de dificilă, fără curent electric. Petru Evi a vorbit despre situația în care au fost puși de către distribuitor. „Acesta este noul contor se vede aici firul scos. Deci au rupt sigiliul vechi, au scos firul şi ne-a luat curentul propriu-zis. N-au trimis niciun răspuns la notificările făcute către dânşii. Pur şi simplu au venit, au intrat în curte şi au debranşat imobilul de la energia electrică”, a spus acesta, conform sursei citate.

Acum, familia este nevoită să se descurce fără lucruri de bază, cum ar fi un frigider, boiler, lumină, ori calculator. Situația afectează și performanța școlară a copiilor, care nu mai au cum să își facă temele, din cauza lipsei de curent. „A trebuit să aruncăm tot. Copiii au teme de făcut, eseuri pentru şcoală, referate, proiecte, n-avem pe ce”, a spus, conform sursei, Roxana Evi.

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net