Românul e bun la orice! O familie a devenit virală după ce a tranșat porcul în sufragerie. Imagini hilare!

Un clip uluitor în care un porc este tranșat într-o locuință a devenit viral pe Internet! În imagini se poate vedea cum animalul este pregătit în mijlocul sufrageriei, în timp ce alți membri ai familiei se uită la televizor.

Deși clipul nu este foarte lung (are numai 15 secunde), potrivit celor de la adevarul.ro, el a reușit să strângă mii de comentarii și aprecieri, imediat ce a fost postat! În imagini putem vedea o familie de români la „pomana porcului”, fix în mijlocul sufrageriei, în fața televizorului la care alți oameni se uită fără nicio problemă!

Desigur, membrii familiei au avut grijă să nu strice parchetul din casă, așa că au întins celofan pe jos, unde au început să tranșeze carcasa porcului ce pare să aibă peste 100 de kilograme! Doi bărbați se ocupă de tăierea animalului, în timp ce alți membri ai familiei le sunt alături, deși mai aruncă câte o privire la televizor!

Au tăiat porcul în sufragerie

„Nu credeam că o să văd așa ceva, dar uite că se poate să văd, au inițiativă oamenii, era păcat să le înghețe mâinile afară și asistă și toată familia la căldurică”, a comentat un Internaut, potrivit sursei citate.

Un alt român chiar glumește pe seama tăierii porcului: „Asta înseamnă că în casă s-a produs o crimă, dacă animalul făcea parte din familie, având în vedere că au copilărit împreună. Să sune cineva la Poliție!”

Pomana porcului este un obicei extrem de vechi printre români. Mai precis, el implică tăierea porcului, iar toată familia asistă și ajută la acest eveniment. Desigur, pot să vină și vecinii, iar gazdele trebuie să ofere o masă de mulțumire.

Un român din Germania a comentat că și el a procedat la fel ca familia din imagini. „Nu văd nimic de râs și noi tot în apartament, la mansardă, l-am tăiat, l-am pregătit la fermă și l-am tranșat acasă. Locuim în Germania și nu aveam unde.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net