Cel mai controversat serial de pe Netflix a împărțit lumea în două. Se află în top 5 preferințe ale românilor

Netflix deja ne-a obișnuit cu producțiile sale filmate în cel mai scurt timp posibil, însă care reușesc să captiveze atenția a milioane de români. Ei bine, unul dintre cele mai populare seriale de pe platforma de streaming, „Viespile”, a devenit extrem de îndrăgit și în țara noastră!

Mai precis, serialul se află în top 5, atunci când vine vorba despre preferințele românilor! „Viespile” (serial care are titlul original „Yellowjackets”) captivează publicul din țara noastră chiar și acum, în ciuda faptului că primul sezon s-a lansat cu ceva timp în urmă, în anul 2021.

Și distribuția plină de nume cunoscute ajută producția să își adune un număr mare de fani, de-a lungul lumii. Mai precis, în cele 10 episoade ale primului sezon, românii pot vedea actori cunoscuți, precum Melanie Lynskey, Juliette Lewis, cât și Christina Ricci.

Serialul care a captivat publicul din România

„Viespile” spune o poveste plină de suspans, serialul făcând salturi în timp, între întâmplările tulburătoare din 1996, iar apoi revine în 2021, unde urmărește viața din momentul actual a personajelor principale. De altfel, aceste salturi în timp pot crea ceva confuzie dacă nu urmărim foarte atent ce se întâmplă, lucru care a mai fost criticat de către cei care au văzut serialul.

Mai precis, producția urmărește povestea unor fete dintr-o echipă de fotbal, al căror avion se prăbușește în sălbăticia din Canada, în 1996. Supraviețuitorii acidentului rămân izolați în pădurile reci ale Canadei vreme de 19 luni, timp în care vor fi nevoiți să facă sacrificii uriașe și să treacă dincolo de limitele lor. Acum, în 2021, supraviețuitorii încă încearcă să se împace cu evenimentele din acea perioadă.

Serialul s-a lansat deja de ceva timp, mai precis, primul sezon a putut fi vizionat încă din 21 noiembrie 2021. Cele 10 episoade nu sunt foarte lungi, așa că serialul este perfect și pentru cei care nu au foarte mult timp să stea în fața ecranelor. Mai precis, fiecare dintre acestea are puțin sub o oră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net