Cele mai bântuite și stranii locuri din România. Aici se întâmplă mereu fenomene inexplicabile

Țara noastră este plină de mistere, iar oriunde de-a lungul ei am fi, ni se va povesti despre unele locuri înspăimântătoare, despre care se spune că ar fi bântuite!

Există multe mistere în jurul pădurii Hoia-Baciu
Există multe mistere în jurul pădurii Hoia-Baciu

Unele dintre aceste locații bizare au devenit, deja, faimoase pe plan internațional, în timp ce altele rămân, chiar și astăzi, un secret bine păstrat al localnicilor din acele zone.

Potrivit celor de la adevarul.ro, aceste locuri au nenumărate legende asociate lor, iar ele nu sunt doar zone izolate, din păduri și din munți, ci și clădiri faimoase din mijlocul orașelor!

De exemplu, în județul Dolj se află Pădurea Radovan, despre care legendele locale spun că ar fi bântuită de către o tânără care s-a spânzurat în acel loc. Localnicii spun și azi povestea „Miresei din Radovan”, fantoma care ar apărea îmbrăcată în alb, printre copacii din acest loc.

Desigur, probabil că despre faimoasa pădure Hoia-Baciu, din Cluj-Napoca, deja am auzit cu toții. De la umbre și stafii, până la OZN-uri, cam orice fenomen paranormal posibil a fost relatat în acest loc, de-a lungul anilor. De asemenea, cei care se aventurează în această pădure spun că se simt urmăriți, însă niciodată nu văd cine îi privește.

Locurile bântuite din România

Un alt loc despre care se spune că ar fi bânuit nu este printr-o pădure îndepărtată, ci chiar în București! Legendele spun că orfelinatul de pe Strada Franceză ar fi fost un loc de coșmar, unde copii erau ținuți în cele mai oribile condiții. Unii spun că până și auzi se mai aud vocile acestora, care strigă după apă și mâncare chiar și pe lumea cealaltă.

Și despre Cazinoul din Constanța există unele zvonuri care spun că ar fi bântuit. Se spune că atunci când a început construcția, s-au descoperit oasele mai multor soldați francezi care au murit de holeră, în timpul Războiului din Crimeea. Unele legende spun că sufletele acestora nu au părăsit lumea aceasta nici în ziua de astăzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
casa pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
istock vot votare jpg
ritual de deochi png
gradina curte flori istock jpg
1 respiratie urat mirositoare jpg jpeg
man at supermarket jpg
politia rutiera 0 jpeg
zodii pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net