Au început lucrările la Magistrala 6 a metroului. Gara de Nord-Aeroportul Otopeni va avea 14,2 km și 12 stații

Magistrala 6 a metroului bucureștean va avea o lungime de 14,2 km și 12 stații de metrou. Este prevăzut ca lucrările la structuri, tuneluri și stații să aibă un termen de proiectare de 12 luni și 36 de luni pentru execuție. Urmează apoi semnarea altor contracte pentru realizarea instalațiilor, finisajelor și achiziția de rame noi.

statie metrou jpg 2 jpg

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) a semnat, miercuri, 13 decembrie,  autorizaţia de construire necesară pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de structură de rezistenţă la lotul 1.1, respectiv 1 Mai – Tokyo, din cadrul obiectivului ce va asigura legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă, prin intermediul Magistralei 6 „1 Mai – Otopeni”, transmite MTI într-un comunicat preluat de Agerpres.

Lucrările demarate pe 15 decembrie vor fi executate de către Asocierea în participaţiune Alsim Alarko – Makyol, constructorul desemnat de Metrorex și vor viza strict proiectarea şi execuţia lucrărilor de structură de rezistenţă la secţiunea de sud a M6.

„Suntem pregătiţi să demarăm lucrările la noua Magistrală 6, pentru execuţia lucrărilor de structură de rezistenţă pentru Lotul 1.1: 1 Mai – Tokyo. Pentru început, prezenţa şantierului se va face simţită la suprafaţă, iar noi vom face tot posibilul ca disconfortul inerent creat de lucrări să fie resimţit la minim de participanţii la trafic şi de cei din vecinătatea şantierului. După pregătirea terenului de lucru şi implementarea organizării de şantier, vor începe lucrările în subteran. TBM-urile vor începe excavările, de la staţia Tokyo, Aeroport Băneasa, Gara Băneasa”, a declarat reprezentantul unuia dintre constructori, Ertugrul Aydin.

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net