Incident tensionat la metrou. Zeci de călători au fost evacuați dintr-un tren de metrou pe magistrala Pipera-Berceni. Ce s-a întamplat

Luni dimineață, o situație tensionată a avut loc în sistemul de transport subteran din București, atunci când zeci de călători au fost evacuați dintr-un tren de metrou pe magistrala Pipera-Berceni. Incidentul a fost generat de o avarie tehnică care a determinat trenul să se oprească între stațiile Eroii Revoluției și Tineretului, cauzând disconfort și întârzieri în traficul subteran.

Zeci de călători au fost evacuați dintr-un tren de metrou pe magistrala Pipera-Berceni. Foto: arhiva
Zeci de călători au fost evacuați dintr-un tren de metrou pe magistrala Pipera-Berceni. Foto: arhiva

Detalii despre incident

Evenimentul nefericit a avut loc în trenul care circula pe magistrala Pipera-Berceni, una dintre cele mai aglomerate rute de metrou din București. Potrivit informațiilor preliminare, trenul a suferit o avarie tehnică, iar oprirea a avut loc într-un tunel între stațiile Eroii Revoluției și Tineretului. Călătorii au fost forțați să aștepte timp de aproximativ 15 minute înainte ca autoritățile și personalul de intervenție să înceapă operațiunea de evacuare.

Se pare că trenul a rămas blocat pe linie din cauza unor probleme apărute la sistemul de frânare, generând o situație tensionată pentru călători.

Intervenție rapidă și evacuare de urgență

În urma avariei tehnice, echipele de intervenție au acționat rapid pentru a gestiona situația și pentru a asigura siguranța pasagerilor. Un număr semnificativ de călători au fost evacuați din tren și au fost îndrumați către ieșirile de urgență ale stațiilor aflate în proximitate.

Durata evacuării și avariei a fost de aproximativ 15 minute, iar după ce pasagerii au fost în siguranță, trenul a fost repus în mișcare. Autoritățile au menționat că incidentul nu a avut consecințe grave și că circulația trenurilor pe magistrala Pipera-Berceni a fost reluată în scurt timp.

Avaria tehnică de la metrou, care a generat evacuarea de urgență a călătorilor, evidențiază importanța întreținerii periodice și a verificărilor tehnice riguroase în cadrul sistemului de transport public. Cu toate acestea, intervenția rapidă a autorităților și evacuarea eficientă a pasagerilor au contribuit la limitarea impactului incidentului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net