Situație bizară în Pitești. Adolescent de 14 ani, prins de polițiști la volanul unei mașini

Ultima actualizare:

Polițiștii din Pitești au rămas fără cuvinte după ce au întâmpinat o situație cu totul neașteptată, în trafic. Aceștia au depistat un minor de numai 14 ani la volanul unei mașini, acompaniat de un pasager cu aceeași vârstă. Ambii au fost duși la audieri pentru a se afla cum s-a ajuns în această situație neobișnuită.

Adolescentul conducea pe o stradă din Pitești
Adolescentul conducea pe o stradă din Pitești

Incidentul cu totul inedit a avut loc chiar sâmbătă, aproape de miezul nopții. Polițiștii din Pitești au identificat un copil în vârstă de numai 14 ani la volanul unui autovehicul ce se deplasa pe strada Zamfirești, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN. De asemenea, în mașină se mai afla un pasager.  Mai precis, ar fi fost vorba despre un alt tânăr, tot cu vârsta de 14 ani.

Imediat, autoritățile i-au dus pe cei doi la sediul poliției, pentru a fi audiați și pentru a se afla cum au ajuns singur în acel autovehicul. Desigur, cum ambii adolescenți aveau vârste sub 18 ani, la audieri a fost necesară prezența reprezentanților legali ai acestora.

Un adolescent de numai 14 ani conducea o mașină în Pitești

În urma audierilor, care au avut loc în prezența reprezentanților legali ai celor 2 minori, autoritățile au stabilit faptul că adolescentul care se afla la volanul mașinii ar fi observat că bunicul său a adormit, moment în care s-a hotărât să ia cheile mașinii în care a și fost găsit, mai târziu, de către autoritățile din Pitești.

Isprava celor doi adolescenți nu este deloc una tocmai fără consecințe, deoarece polițiștii continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Mai mult decât atât, în prag de Crăciun, părinții celor 2 copii au primit un cadou din partea autorităților, sub forma unor sancțiuni contravenționale.

Pentru cei doi adolescenți găsiți în mașina care conducea prin Pitești, cât și pentru familiile lor, acest episod nu este unul peste care pot considera că au trecut, cât timp cercetările autorităților sunt, încă, în desfășurare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
foto1 litoral jpg
farmacie baza jpeg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
image png
ambulanta jpg
insolatie shutter 219110659 jpeg
canicula jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net