Tragedie în Capitală. Un tânăr de 25 de ani a murit după s-a luat la bătaie cu un prieten

Ultima actualizare:

Tragedie în Capitală, duminică dimineața.  Un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit după ce s-a bătut cu un alt bărbat. Cei doi ar fi fost prieteni, dar o neînțelegere a degenerat în bătaie. Poliția a fost alertată prin Serviciul Unic de Urgență 112 chiar de amicul care ar fi dat lovitura fatală. Cazul este cercetat. 

Incidentul a avut loc în București
Incidentul a avut loc în București

S-au bătut în casă 

Incidentul a avut loc duminică dimineață, în apartamentul în care victima ar locui cu prietena și cei doi câini ai lor. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că a avut loc un conflict, iar prietenul lui nu este bine. Un echipaj care a ajuns la adresa indicată l-a găsit pe tânăr prăbușit, iar un echipaj medical chemat la fața locului a constatat decesul. Nu este clar dacă iubita victimei a fost martoră la conflict.

Poliția a deschis o anchetă. Bărbatul care a participat la conflict a fpst condus la secția de poliție.

„Duminică, Poliția Capitalei – Secția 2 Poliție fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că avusese un conflict fizic cu un prieten, iar persoana respectivă a decedat.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim ajutor care a constatat decesul persoanei în cauză, un tânăr, în vârstă de 25 de ani.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul de presă remis de către Direcția Generală a Poliției Municipiului București.

În continuare se fac cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care tânărul și-a pierdut viața. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.  

Trupul tânărului a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru autopsie care v-a stabili cauza decesului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net