De ce a murit în sala de fitness o tânără de 17 ani din Alba Iulia. Ce a arătat autopsia

S-a aflat de ce a murit în sala de fitness o tânără de 17 ani din Alba Iulia. Tragedia a avut loc pe 19 noiembrie. Autopsia realizată adolescentei a dezvăluit motivul decesului fetei care părea să nu aibă nicio problemă de sănătate.

Flavia a decedat la doar 17 ani. Foto: Facebook/via Adevărul
Flavia a decedat la doar 17 ani. Foto: Facebook/via Adevărul

Cauza morții Flaviei, adolescenta de 17 ani, din Alba Iulia, care a intrat în stop respirator în timp ce se antrena într-o sală de fitness din oraș, a fost un infarct miocardic acut, potrivit reprezentanților IPJ Alba.

Tânăra nu se afla pentru prima dată într-o sală de forță. Din păcate, sâmbătă, 19 noiembrie, după o serie de excerciții, fata nu a mai putut respira. Medicii sosiți la fața locului nu au reușit să o salveze, astfel că au declarat decesul fetei.

După tragedie au fost solicitate analize suplimentare în cadrul dosarului penal pentru ucidere din culpă, deschis de poliție, deoarece necropsia nu a fost concludentă cu privire la cauza morții, conform Adevărul.

Rezultatul investigațiilor suplimentare a arătat că fata a suferit un infarct miocardic acut, care a dus la insuficiența respiratorie.

Cum s-a petrecut tragedia din Alba Iulia. Țânăra era voluntar la Crucea Roșie

Flavia era o tânără silitoare şi zâmbitoare. Fata din Alba Iulia activa ca voluntar la Crucea Roşie şi Cercetaşii României. Ea se pregătea de admitere la facultate în Cluj şi planifica să îşi ia permisul auto anul viitor.

Colegii și profesorii de la liceul unde învăța adolescenta, Colegiul „Horea, Cloșca și Crișan“ din Alba Iulia, sunt în stare de șoc și nu își explică cum a fost posibilă o asemenea tragedie. Nimeni nu știa ca ea să aibă probleme de sănătate. 

Cum s-a petrecut tragedia? Se pare că adolescenta făcea câteva exerciții cu o bară fără greutăţi, care cântărea în jur de 20 de kg, iar la un moment dat a zis că nu mai poate să respire. A căzut din picioare şi toţi cei prezenți în sală au sărit să o ajute.

Patronul sălii de fitness a sunat la 112 şi a venit Ambulanţa. Din păcate, fata era deja în stop cardio-respirator, deși medicii au efectuat manevre de resuscitare timp de mai bine de o oră, scrie Adevărul.

Marți, 22 noiembrie, Flavia va fi condusă pe ultimul drum. În amintirea tinerei din Alba Iulia, elevii au adus flori și lumânări la intrarea în școală. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
Anamaria Prodan
caine covid carantina china foto twitter jpg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
infidelitate 0 jpeg
shutterstock 414106915 jpg
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
image
image
image
image
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan
masina cu lemne furate din padure jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea