Scandal fără precedent în Parlamentul României. Mai era puțin și se lăsa cu bătaie!

9 septembrie 2021
image
Florin Roman, vicepreședintele Camerei Deputaților, înlăturat cu forța de la prezidiu de parlamentarii AUR. Liberalul fusese delegat de Orban să conducă ședința

Scandal fără precedent în Parlamentul României înainte de citirea moțiunii de cenzură! Plenul reunit al Parlamentului a început cu un scandal uriaș și puțin a fost să nu iasă cu o bătaie generală. Protagonist: deputatul PNL Florin Roman, vicepreședinte al Camerei Deputaților, și „restul lumii”.

Plenul reunit al Parlamentului, convocat de preşedinţii Camerei Deputaţilor și Senatului, Ludovic Orban și Anca Dragu, joi, la ora 16.00, pentru citirea moţiunii de cenzură iniţiată de USR PLUS şi AUR împotriva Guvernului Cîțu, a început cu un scandal monstru. Miza? Cine conduce ședința, în lipsa lui Ludovic Orban, care și-a delegat atribuțiile și a absentat.

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, a absentat din plenul reunit al Parlamentului, iar atribuțiile i-au fost preluate de către Florin Roman, vicepreședinte al Camerei, care ar fi urmat să conducă ședința. 

Acesta nu a apucat însă decât să propună votarea ordinii de zi, căci imediat după a fost îndepărtat de la prezidiu. 

Totul a plecat de la Ionuț Moșteanu,(USR PLUS), care a citit regulamentul și a susținut că în lipsa lui Ludovic Orban ședința trebuie condusă de Anca Dragu, președinta Senatului. Florin Roman a refuzat să cedeze microfonul și a continuat să ceară vot pe ordinea de zi, deși au venit chestorii și chiar au tras scaunul de sub el. Roman nu s-a lăsat. A continuat să vorbească în microfon din picioare. 

Toată scena s-a desfășurat în timp ce George Simion, liderul AUR, transmitea totul live pe Facebook.

În cele din urmă, Florin Roman a fost îndepărtat de la microfon, și-a luat rucsacul și a plecat de la prezidiu.Anca Dragu, președinta Senatului, a preluat microfonul și a reluat ședința de la început.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png