Schimbări meteo radicale în România! Ce se întâmplă cu temperaturile din acest weekend

Vremea bizară continuă în țara noastră. După o răcire semnificativă, viituri, cât și ploi și furtuni în diverse părți din România, vara continuă să se abată de la valorile normale, iar acum merge în extrema cealaltă. Potrivit informațiilor oferite de către meteorologi, după temperaturile scăzute din această perioadă, va veni un episod de caniculă cu temperaturi ce pot ajunge chiar și la 38 de grade! Află alături de Click! mai multe detalii!

Urmează vreme fierbinte în România / foto: Shutterstock
Urmează vreme fierbinte în România / foto: Shutterstock

Parcă vara din acest an încearcă tot posibilul pentru a fi amintită drept perioada cu cea mai instabilă vreme din an. Deși începusem anotimpul cald cu temperaturi plăcute, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută, iar părți din țară s-au confruntat cu viituri, furtuni, grindină, iar, pentru ca tabloul meteo să fie complet, temperaturi mult prea mici pentru normalul acestei perioade. Însă, după această perioadă mai rece, lucrurile se mută în cealaltă extremă!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, după acest episod de vreme rece și instabilă, peste țara noastră va veni un episod de caniculă! Iar temperaturile pot ajunge ușor la valori maxime de chiar 38 de grade Celsius! Încălzirea vremii va începe să fie resimțită de la începutul lunii iulie, în special în sudul și estul României. Nopțile vor fi și ele calde, lucru ce va spori sentimentul de discomfort.

Urmează canicula în România

Noul episod de vreme fierbinte nu va întârzia deloc să apară, chiar din acest weekend, urmând să avem temperaturi din ce în ce mai mari. Potrivit anunțului făcut de către meteorologi, începând cu acest final de săptămână ne vom confrunta cu temperaturi în jurul valorilor de 30 și 33 de grade. Temperaturile din termometre vor crește constant, iar spre finalul săptămânii ce urmează este posibil chiar să ne confruntăm cu maxime de 38 de grade.

În nordul și centrul țării, în ciuda vremii fierbinți, nu este deloc exclus să avem averse însemnate, cu descărcări electrice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net