Funcția minune a mașinii pe care trebuie neapărat să o folosești. Doar așa vei reuși să economisești combustibil

Există o funcție extrem de utilă în mașina ta, despre care, din păcate, doar foarte puțini șoferi știu. Efectul cel mai uimitor este faptul că va reduce consumul de combustibil, iar, astfel, veți reuși să economisiți bani! Iar pe lângă aceste lucruri, această funcție vă permite să nu mai respirați aerul poluat din mijlocul orașelor! Află alături de Click! mai multe detalii despre această opțiune mai puțin cunoscută!

Doar puțini șoferi știu cât de utilă este această funcție
Doar puțini șoferi știu cât de utilă este această funcție

Cu siguranță că, fiecare șofer este convins că își cunoaște mașina la perfecție, iar niciun detaliu al acesteia îi mai scapă. Însă, realitatea stă puțin diferit! Mai exact, există o anumită funcție în mașina voastră care are efecte uimitoare, atât pentru portofelul vostru, cât și pentru confortul pe care îl aveți în mașină. Din păcate, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, doar foarte puțini șoferi din țara noastră știu cât de utilă este această opțiune.

Mai exact, este vorba despre butonul de reciclare, atât de ignorat, dar atât de util pentru pasagerii din vehicul! Dacă nu sunteți tocmai siguri ce face acest buton, ei bine, răspunsul este simplu! El va recircula aerul din interiorul mașinii, fără a mai apela absolut deloc la exteriorul automobilului pentru a face rost de oxigen. Această opțiune are un efect direct asupra consumului de combustibil al mașinii voastre, care acum nu va mai trebui să aloce resurse răcirii, sau încălzirii, aerului pe care îl aduce din exterior.

Butonul de reciclare este adesea ignorat de către români

În mod obișnuit, atunci când sunteți în trafic și dați drumul aerului condiționat, mașina va extrage aer din afară, iar acesta va trebui să fie, depinzând de situație, fie răcit, fie încălzit, de către vehicul. Acest lucru, după cum poate și știm deja, înseamnă un consum în plus de combustibil. Iar butonul de reciclare ne poate scăpa de această pierdere!

Când activăm această funcție, scădem considerabil consumul de carburant, dar și evităm, de asemenea, aerul poluat din trafic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net