Se deschide o nouă fabrică în România. Vor fi disponibile sute de locuri de muncă

Ultima actualizare:

Nokian Tyres, o companie din Finlanda, se pregătește să deschidă o nouă fabrică de anvelope în Oradea, județul Bihor, generând peste 350 de locuri de muncă pentru anul viitor.

Fabrica de anvelope oferă 350 de locuri de muncă / foto: www.nokiantyres.com
Fabrica de anvelope oferă 350 de locuri de muncă / foto: www.nokiantyres.com

Acestă fabrică va fi un exemplu în industria anvelopelor, fiind proiectată să funcționeze cu emisii zero de CO2. Această inițiativă reflectă un angajament serios față de mediu și inovație.

Pentru ce fel de posturi se recrutează oameni

Directorul General, Susanna Tusa, subliniază importanța formării unei echipe puternice pentru această nouă fabrică. Compania recrutează atât manageri, cât și operatori pentru zona de producție, subliniind că toți cei interesați sunt încurajați să aplice.

Investiția majoră de peste 600 de milioane de euro pentru această fabrică, susținută și de un ajutor de stat considerabil, evidențiază modul în care astfel de proiecte pot sprijini dezvoltarea economică a țării.

Fabrica va avea o capacitate impresionantă de producție de șase milioane de anvelope pe an și se estimează că primele anvelope vor ieși de pe linia de producție în a doua jumătate a anului viitor, urmând ca producția comercială să înceapă la începutul lui 2025.

Reacția peremierul Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a subliniat importanța proiectelor de anvergură care contribuie semnificativ la dezvoltarea economiei naționale.

„Este o investiţie de peste 600 de milioane (de euro, n.r.), dar din această investiţie, ajutorul de stat este unul consistent, de aproximativ 100 de milioane (de euro, n.r.). Ca atare, este, din punctul meu de vedere, un model de a înţelege modul în care ne putem sprijini reciproc pe proiecte de anvergură.

Avem nevoie de proiecte de anvergură care să aibă o contribuţie substanţială la dezvoltarea economiei noastre”, a spus premierul Nicolae Ciucă.

Nokian Tyres, cu sediul în Nokia, Finlanda, produce anvelope pentru mașini, camioane, autobuze și echipamente grele. Cunoscută pentru anvelopele sale de iarnă, Nokian este singurul producător de anvelope din lume cu propriul său centru permanent de testare a anvelopelor de iarnă. Brandul Hakkapeliitta al companiei este recunoscut în Finlanda ca marcă înregistrată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net