Sfâșietor! Care au fost ultimele cuvinte ale Dianei, tânăra ucisă de urs în Jepii Mici, din Bucegi

Diana Maria, în vârstă de 19 ani, a murit ucisă de un urs agresiv la Bușteni, în zona Jepii Mici. Partenerul ei a văzut oroarea, iar dispecerii de la 112 au auzit cele întâmplate, deoarece cei doi au sunat după ajutor. În ultimele sale momente, operatorii au fost cei care au auzit ultimele sale cuvinte.

Ce a spus Diana, fata ucisă de urs, în apelul făcut la 112
Ce a spus Diana, fata ucisă de urs, în apelul făcut la 112

O tragedie fără margini a avut loc pe traseul Jepii Mici, Valea Prahovei, acolo unde Diana Maria, o tânără în vârstă de doar 19 ani, a fost omorâtă de un urs. Copila se afla împreună cu un prieten în momentul în care animalul le-a apărut în cale și se îndreptau spre cascada Spumoasa atunci când s-a întâmplat tragedia.

Ultimele cuvinte ale Dianei la 112

La ora 15.33, băiatul i-a spus operatorului că, pe traseu, s-au întâlnit cu o ursoaică şi că Diana a luat-o la fugă, iar animalul sălbatic este pe urmele ei. La doar un minut diferență, la 112 a sunat și tânăra. „Ajutor, mă atacă. Mă atacă. Mă atacă", a strigat fata în telefon, potrivit Observator.ro.

La ora 16.07, băiatul a sunat din nou la 112 pentru a le spune exact unde se află. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru Diana. Potrivit medicilor legiști, nu atacul ursului a fost cel care a ucis-o, ci căzătura în râpă. Iar ultimul atac al animalului i-a fost fatal.

Autoritățile de la Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) au confirmat că ursul care a atacat și ucis o turistă de 19 ani pe traseul Jepii Mici nu era turbat.

„Vorbim despre un exemplar cu vârste cuprinse între patru și cinci ani, care a ajuns la laboratorul DSVSA Prahova. S-au constatat că nu există leziuni. Femela nu era gestantă, nu era în lactație, iar la examenul anatomopatologic și virusologic nu s-a confirmat prezența rabiei”, susține Alexandra Bociu, președinte ANSVSA. 

„Cu un asemenea comportament agresiv niciodată nu ne-am confruntat. Şi este şi pentru noi o enigmă de ce ursul a procedat în acest mod", a declarat Daniel Banu, șef salvamont Prahova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Copil bolnav FOTO Shutterstock jpg
pompieri smurd jpg
bani multi pensie jpg
47295e73864a5611f59be945d06ee2df jpg
image png
medici chirurgi jpeg
rodica costea  organizator jpeg
trandafiri jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net