Soţia șoferului de microbuz omorât la Bolintin Vale cere daune de 500.000 de euro

Familia șoferului de microbuz microbuz care a fost ucis de interlopii din Bolintin Vale, județul Giurgiu, și-a angajat un avocat care să o ajute să se facă dreptate în acest caz. 

Localnicii din Bolintin Vale au protestat în stradă
Localnicii din Bolintin Vale au protestat în stradă

În cursul zilei de marți, soția bărbatului ucis în stradă cu o piatră a depus o plângere pe numele presupusului criminal, aflat în arest preventiv, pentru distrugerea microbuzului. Mai mult, femeia îi cere daune morale şi materiale tânărului, în cuantum de 500.000 de euro, conform antena3.ro.

Întreaga procedură este, însă, de durată. Abia duăp ce va ajunge dosarul în instanță se va putea discuta despre aspectul despăgubirilor. Deși sumele cerute de părțile vătămate se solicită într-un cuantum, în momentul în care sunt stabilite, de foarte multe ori diferă faţă de ceea ce s-a cerut. 

În acest caz, ele se acordă când se va finaliza dosarul și se va stabili și vinovăţia penală. Cele două laturi, civilă şi penală, trebuie să fie soluţionate în mod unitar, la momentul la care se ajunge în faza de judecată a procesului.

Cum s-a petrecut tragedia     

Nicolae Tomescu (47 de ani) a murit după ce a fost lovit în cap cu o piatră de un bărbat de etnie romă. Bărbatul a fost atacat mortal cu pietre pe 9 ianuarie, pe motiv că a refuzat să ia la ocazie un grup de patru romi, printre care și principalul suspect. Din nefericire, șoferul de microbuz a decedat în aceeași seară, la spital. Acesta avea doi copii minori.   

Incidentul a provocat o adevărată revoltă în rândul localnicilor și a culminat cu schimbarea șefului IPJ Giurgiu.

Sute de localnici au ieșit în stradă și au protestat, spunând că se tem pentru siguranța lor și au cerut măsuri imediate. Mai multe zile și nopți, echipe ale Poliției și ale Jandarmeriei au avut misiunea să restabilească ordinea în zonă.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea png
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net