Soţia șoferului de microbuz omorât la Bolintin Vale cere daune de 500.000 de euro

26 ianuarie 2022

Familia șoferului de microbuz microbuz care a fost ucis de interlopii din Bolintin Vale, județul Giurgiu, și-a angajat un avocat care să o ajute să se facă dreptate în acest caz. 

3 scandal bolintin copy jpg
Localnicii din Bolintin Vale au protestat în stradă

În cursul zilei de marți, soția bărbatului ucis în stradă cu o piatră a depus o plângere pe numele presupusului criminal, aflat în arest preventiv, pentru distrugerea microbuzului. Mai mult, femeia îi cere daune morale şi materiale tânărului, în cuantum de 500.000 de euro, conform antena3.ro.

Întreaga procedură este, însă, de durată. Abia duăp ce va ajunge dosarul în instanță se va putea discuta despre aspectul despăgubirilor. Deși sumele cerute de părțile vătămate se solicită într-un cuantum, în momentul în care sunt stabilite, de foarte multe ori diferă faţă de ceea ce s-a cerut. 

În acest caz, ele se acordă când se va finaliza dosarul și se va stabili și vinovăţia penală. Cele două laturi, civilă şi penală, trebuie să fie soluţionate în mod unitar, la momentul la care se ajunge în faza de judecată a procesului.

Cum s-a petrecut tragedia     

Nicolae Tomescu (47 de ani) a murit după ce a fost lovit în cap cu o piatră de un bărbat de etnie romă. Bărbatul a fost atacat mortal cu pietre pe 9 ianuarie, pe motiv că a refuzat să ia la ocazie un grup de patru romi, printre care și principalul suspect. Din nefericire, șoferul de microbuz a decedat în aceeași seară, la spital. Acesta avea doi copii minori.   

Incidentul a provocat o adevărată revoltă în rândul localnicilor și a culminat cu schimbarea șefului IPJ Giurgiu.

Sute de localnici au ieșit în stradă și au protestat, spunând că se tem pentru siguranța lor și au cerut măsuri imediate. Mai multe zile și nopți, echipe ale Poliției și ale Jandarmeriei au avut misiunea să restabilească ordinea în zonă.    

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vaccin sinovac jpeg
cherries ge681e00cc 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg