Soţul Dianei Şoşoacă, despre jurnalista din Italia: «Îmi plac mai cărnoase»

Ultima actualizare:

Soţul senatoarei Diana Şoşoacă neagă acuzația că ar fi muşcat-o pe jurnalista Lucia Goracci de mână. Mai mult, Dumitru Silvestru Şoşoacă s-a ținut de glume, joi, la Judecătoria Sectorului 1, declarând că jurnalista era „prea osoasă”, iar lui îi plac femeile mai cărnoase.

Silvester Șoșoacă a negat că ar fi mușcat-o de mână pe jurnalista din Italia. Foto: Inquam Photos
Silvester Șoșoacă a negat că ar fi mușcat-o de mână pe jurnalista din Italia. Foto: Inquam Photos

Silvestru Şoşoacă și-a făcut apariția, joi, la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală, pentru a contesta măsura controlului judiciar, hotărâtă de procurori. Întrebat de jurnaliştii aflați la fața locului despre acuzațiile că ar fi mușcat-o de mână pe jurnalista televiziunii publice italiene Rai Uno, Lucia Goracci, Dumitru Silvestru Şoşoacă s-a ținut de glume. „Era prea osoasă, mie îmi plac mai cărnoase”, a spus soțul Dianei Șoșoacă, potrivit Libertatea

Pe un ton mult mai serios, avocatul lui Silvestru Șoșoacă a susținut că fapta de care este acuzat soţul senatoarei nu există. „Sunt probe în favoarea noastră, din care rezultă nevinovăţia domnului Şoşoacă”, a declarat avocatul, potrivit sursei citate.  

Soțul Dianei Șoșoacă rămâne sub control judiciar

Dumitru Silvestru Şoşoacă a contestat, joi dimineaţă, la Judecătoria Sectorului 1, decizia de plasare sub control judiciar a procurorilor. Magistraţii au respins însă ca nefondată contestaţia depusă de soţul senatoarei Diana Șoșoacă și l-au obligat pe acesta la plata sumei de 500 de lei, cheltuieli de judecată.   

„Respinge ca nefondată plângerea formulată de către inculpatul ŞOŞOACĂ DUMITRU SILVESTRU, ….., împotriva Ordonanţei de instituire a controlului judiciar nr. 10711/P/2021 din data de 13.12.2021 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Menţine măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpat. În temeiul dispoziţiilor art. 275 alin. (2) C.pr.pen., obligă inculpatul la plata sumei de 500 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”, se arată în decizia magistraţilor.

Diana Șoșoacă și soțul, scandal violent cu o echipă de jurnaliști din Italia

Conflictul dintre soții Șoșoacă și echipa de jurnaliști din Italia s-a derulat vineri seară, în cabinetul de avocatură al senatoarei Diana Şoşoacă. Reporterii televiziunii Rai Uno, veniți să-i ia un interviu senatoarei din România au declarat că au fost sechestraţi şi agresaţi. 

Jurnaliștii au înregistrat tot scandalul și l-au făcut public în Peninsulă. Din imagini se vede cum Diana Şoşoacă întâmpină echipa de jurnalişti cu zâmbetul pe buze. Discuţia devine însă rapid tensionată, iar senatoarea întreabă, în engleză: “Care pandemie?”.

Jurnalista Lucia Goracci, vizibil deranjată, încearcă să îi spună că există morţi, iar Şoşoacă răspunde: “Zero virgulă… Vor fi toți arestați”. După mai multe discuţii în contradictoriu, senatoarea le face semn să plece. Dar când se ridică și încearcă să iasă din cabinet, Şoşoacă încuie uşa şi îi sechestrează, susţine jurnalista Lucia Gorraci. Apoi, Diana Șoșoacă cheamă poliția: „Bună seara, sunt senatoarea Diana Șoșoacă. Vă cer ajutorul pentru că în biroul meu e o echipă de jurnaliști care mă amenință”.

În urma scandalului, soţul Dianei Şoşoacă, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a fost plasat sub control judiciar de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Sectorului 1, fiind acuzat de ultraj. Jurnalista italiană Lucia Goracci a formulat o plângere la Secţia 4 de Poliţie din Bucureşti împotriva senatoarei Diana Şoşoacă, susţinând că a fost sechestrată şi că soţul ei, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a muşcat-o de mână. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net