Silvestru Şoşoacă, pus sub control judiciar după scandalul cu jurnaliștii

Silvestru Șoșoacă, soţul Diana Şoşoacă, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, după scandalul care a avut loc între senatoare și o jurnalistă a televiziunii italiene RAI 1, Lucia Goracci.

image
Silvestru Șoșoacă a fost pus sub control judiciar Foto: antena3.ro

Poliția a anunțat că Silvestru Şoşoacă a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Anunțul vine la câteva zile după scandalul în care a fost implicat soţia sa, senatoarea Diana Şoşoacă, şi echipa de jurnaliști italieni care venise în cabinetul său de avocatură.

Incidentul a avut loc vineri seară (10 decembrie), în timpul unui interviu care a luat o întorsătură neașteptată.

Poliția face cercetări pentru lipsire de libertate, lovire sau alte violențe

Doi dintre jurnaliști ar fi fost sechestraţi în biroul senatoarei, iar soţul Dianei Şoşoacă ar fi agresat un agent de poliţie chemat la faţa locului.

Silvestru Șoșoacă este acuzat că i-a smuls masca de pe faţă jurnalistei şi ar fi lovit-o în braţ, după care a muşcat-o de mână. 

«M-a muşcat de mână, apoi am ieşit afară», a declarat ziarista. 

Deși inițial a fost de acord ca echipa de jurnaliști să îi ia interviu, Diana Șoșoacă a început să facă scandal și le-a cerut acestora să se legitimeze. Ulterior, a declarat la poliție că italienii aveau droguri asupra lor. De asemenea, senatoarea le-a spus oamenilor legii că jurnaliștii de la Rai 1 i-ar fi furat documente din casă.

Reprezentanţii poliţiei au declarat  însă că nu a fost dispusă nicio măsură împotriva jurnaliștilor.

Poliția face cercetări pentru lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe, în baza plângerii depuse de jurnalista italiană Lucia Goracci; Loviri şi alte violenţe, violarea vieţii private şi violarea sediului profesional, în baza plângerii depuse de Diana Şoşoacă, şi pentru ultraj, după ce un poliţist a fost agresat de soţul senatoarei.

Cine este Silvestru Șoșoacă

Diana Șoșoacă este căsătorită cu Dumitru-Silvestru Șoșoacă. Soțul senatoarei este angajat la o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management. 

Conform declarației de avere, venitul anual declarat al lui Silvestru Șoșoacă este de  28.000 de lei. Diana Șoșoacă are însă un venit anual de 250.000 de lei la cabinetul de avocatură. Silvestru Șoșoacă câștigă, în medie, 2.300 de lei, în vreme ce parlamentara primește, tot în medie, aproximativ 20.000 de lei pe lună.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
cub alexandru arsinel png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan