Suma colosală care se cere pentru un apartament în București: „Se vinde și strada? În Berlin e mai ieftin!”

Ultima actualizare:

Piața imobiliară din București a devenit un teren minat al prețurilor exorbitante, iar un recent anunț de vânzare a unui apartament a ridicat multe semne de întrebare în rândul internauților. În timp ce prețurile proprietăților imobiliare cresc de la o zi la alta, iar Capitala se îndreaptă rapid spre statutul de unul dintre cele mai scumpe orașe din România, mulți se întreabă dacă aceste cifre sunt justificate.

Locuință. Foto: arhiva.
Locuință. Foto: arhiva.

Anunțul publicat de portalul companiiimobiliare.ro și distribuit pe grupul "Apartamente de vânzare București" de pe Facebook a provocat o reacție puternică din partea utilizatorilor online. Titlul anunțului, "Vânzare apartament 4 camere, Ștefan cel Mare-Vasile Lascăr, București, Sector 2", a fost doar începutul unei liste impresionante de facilități și dotări, dar și a prețului care a stârnit indignare.

Apartament de 120 mp și terasă de 115 mp, jacuzzi și saună: 555.000 de euro

Apartamentul, descris ca fiind de lux și situat în Complexul Rezidențial Central Vasile Lascăr, este prezentat ca având patru camere cu o suprafață de 120 mp, alături de o terasă de 115 mp echipată cu jacuzzi exterior și saună. Alte detalii includ două băi moderne, o bucătărie ultramodernă complet echipată, mobilier de înaltă calitate, sisteme de încălzire și aer condiționat de ultimă generație, și multe altele.

Cu toate acestea, prețul cerut pentru această proprietate a fost ceea ce a stârnit cea mai mare indignare printre internauți. Cu suma de 555.000 de euro, mulți au considerat că este o cifră exagerată și inaccesibilă pentru majoritatea românilor. Un comentator a făcut comparații cu alte capitale europene și zone turistice, menționând că prețurile din București sunt mult mai mari decât în locuri considerate mai scumpe, precum Berlin sau Costa del Sol din Spania.

Reacțiile pe grupul de Facebook au variat de la ironie la furie. Unii au pus la îndoială sănătatea mintală a celor care cer astfel de sume, în timp ce alții au glumit că oare întregul bloc este inclus în preț sau dacă se vinde și strada împreună cu apartamentul: „Se vinde și strada? În Berlin e mai ieftin!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net