Apartament cu trei camere, localizat în centru, la prețul de 6000 de euro. Orașul din România unde găsești locuința la preț de chilipir

Într-o piață imobiliară în care prețurile sunt adesea ridicate, există orașe în România unde poți găsi locuințe la prețuri surprinzător de accesibile. Un astfel de exemplu este Vulcan, un oraș situat în județul Hunedoara, unde un apartament cu trei camere poate fi achiziționat cu doar 6.000 de euro.

Bloc. Foto: arhiva.
Bloc. Foto: arhiva.

Apartamentul este foarte aproape de centrul orașului

Oferta atrăgătoare a fost adusă la cunoștință pe platforma OLX de către un proprietar care dorește să vândă apartamentul său. Cu toate că prețul este foarte mic în comparație cu standardele actuale ale pieței imobiliare, există câteva detalii importante de luat în considerare. Apartamentul are o cameră la demisol, iar celelalte două camere, împreună cu bucătăria și baia, sunt situate la parter. Deși dispune de toate utilitățile și de facilități precum termopanele și gratiile la geamuri, proprietarul menționează că locuința necesită renovări.

În ciuda acestor aspecte, oferta este atractivă, mai ales pentru cei care sunt dispuși să investească în reabilitarea și modernizarea locuinței. Blocul în care se află apartamentul este situat în apropierea centrului orașului, facilitând accesul la diverse servicii și utilități. De asemenea, apropierea de magazinele Penny și Pepco oferă oportunități convenabile de cumpărături pentru locatari.

Vulcan are o populație de 23.000 de locuitori

Vulcanul, cu o populație de aproximativ 23.000 de locuitori, este un oraș liniștit situat la poalele Munților Vulcan. Aflat la o distanță de aproximativ 12 km de Petroșani și la 110 km de Deva, Vulcanul oferă un cadru natural pitoresc și o atmosferă liniștită, ceea ce îl face o alegere atractivă pentru cei care caută un refugiu departe de agitația orașelor mari.

Deși poate părea neobișnuit să găsești un apartament cu trei camere la un preț atât de mic, această ofertă arată că există opțiuni pentru cei care caută să achiziționeze o locuință fără a-și epuiza complet economiile. Cu o atenție adecvată și cu investiții suplimentare în renovări, acest apartament ar putea deveni o locuință confortabilă și accesibilă pentru cei care își doresc să se stabilească într-un oraș mai mic, dar plin de oportunități.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net