Tânără în scaun cu rotile, umilită de șoferul unui autobuz! Bărbatul a refuzat să coboare rampa pentru a o ajuta

Ultima actualizare:

O tânără cu handicap din Craiova a fost victima unui caz revoltător. Șoferul unui autobuz a refuzat să îi deschidă rampa pentru a urca cu căruciorul în mijlocul de transport. Filmulețul a ajuns viral pe internet, dar a fost luat în vizor și de reprezentanții firmei de transport public de persoane.

O tânără cu handicap a fost umilită de un șofer de autobuz
O tânără cu handicap a fost umilită de un șofer de autobuz

Tânăra care nu s-a putut urca în autobuz din cauza unui șoferului

O tânără imobilizată în cărucior cu rotile a trăit o experiență de neimaginat, după ce un șofer a refuzat să-i coboare rampa pentru a se urca în autobuz. Fata se afla împreună cu mama ei la acel moment, iar reacția sa a fost filmată și publicată ulterior pe rețelele de socializare. 

Se pare că aceasta i-a cerut șoferului să deschidă rampa pentru a urca, însă acesta i-a închis ușa în față și și-a continuat cursa. 

„Vă rog să coborâți sau să scoateți rampa! Este în fișa dumneavoastră de obligații”, i-a spus tânăra, șoferului de autobuz. 

Potrivit Digi24.ro, mama fetei a decis, ulterior, să depună o plângere la conducerea RAT Craiova. Astfel, directorul companiei subordonată Primăriei Craiova care prestează servicii către populație a decis ca șoferul să fie cercetat în comisia de disciplină.

  „Am identificat conducătorul auto care este în acele imagini și mai departe o să fie cercetare disciplinară, o să fie convocat și după aceea o să fie cercetat în comisia de disciplină”, a declarat Dan Tănăsescu, director RAT Craiova. 

De asemenea, tânăra a fost contactată de oficiali, care i-au promis că îi vor comunica măsurile luate în privința șoferului

Cum au reacționat internauții după ce au văzut filmulețul cu tânăra umilită

Clipul video s-a viralizat rapid pe internet, în special pe platforma TikTok. Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii, unde și-au exprimat mila pentru tânăra care a fost pusă într-o postură umilitoare. Mai mult, majoritatea sunt de părere că șoferul trebuie pedepsit. 

„Nu se poate așa ceva! Alooo, oficialitățile din Craiova, cum rămâne cu acest șofer?”/ „Asta e România, în alte țări nu se întâmplă așa ceva.”/ „Săraca de ea, de neimaginat cât de haini pot fi unii la suflet!”/ Să fie concediat și sancționat!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
durere dinti foto shutterstock
ceai freepik jpg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
pat spital foto pixabay
telefon mobil  foto   Shutterstock jpg
Nicușor Dan câștigător al unui nou mandat la Primăria Capitalei - discursul după închiderea urnelor Foto captură video
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cenaclul flacara  15 iunie 1985 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net