Teroare într-o localitate din Vaslui. Mai mulți indivizi au atacat o familie în propria casă

O familie din Vaslui a trecut prin clipe groaznice din cauza mai multor indivizi care au intrat peste ea în casă. Un bărbat a fost bătut măr și tăiat cu cuțitul pe față chiar în fața unui copil în vârstă de 3 ani. 

Polițiștii îi caută pe indivizii care au atacat trei persoane în aceeași zi
Polițiștii îi caută pe indivizii care au atacat trei persoane în aceeași zi

Polițiștii vasluieni sunt în alertă după acest scandal, care nu s-a oprit aici. După ce l-au bătut bine pe tânărul de 26 de ani, în casa lui din localitatea Idrici, indivizii au pornit „victorioși” spre un magazin din sat, cu gândul să sărbătorească. Numai că, aici l-au întâlnit pe fratele victimei, acesta în vârstă de 35 de ani. 

Imediat, bărbații care au terorizat întreaga localitate s-au năpustit și asupra acestuia și l-au luat la bătaie. L-au lovit cu sticlele goale de băutură până l-au lăsat inconștient, potrivit antena3.ro.   

Trei agresiuni într-o singură zi 

L-au scăpat din mâinile agresorilor sătenii, care au reușit să-i alunge pe indivizii bătăuși din zonă. Însă grupul de huligani, de loc din Albești, a mai agresat în drumul lor spre casă și o familie nevoiașă din sat, aceasta fiind cea de-a treia bătaie în decursul a câteva ore. 

Speriați, localnicii au sunat la 112 și au cerut ajutor autorităților. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, dar și medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță care au preluat cele două victime și le-au transportat pentru evaluare și tratament la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. 

Scandalul, pornit din cauza unei datorii 

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili identitatea agresorilor, dar și pentru a-i trage la răspundere pentru faptele lor. 

Se pare că la baza întregului scandal ar fi stat o datorie în valoare de câteva sute de lei. Victimele ar fi trebuit să-i dea unui individ din grupul din Albești suma de 300 de lei, pe care o aveau ca datorie față de acesta după ce au cumpărat un cal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net