„Toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte!” Mama lui Mario Iorgulescu, mesaj plin de amenințări după verdictul primit de fiul ei

Gabriela Iorgulescu, mama lui Mario Iorgulescu și soția lui Gino, șeful LPF, a publicat, ieri, pe rețelele de socializare, un mesaj revoltător, pe care ulterior l-a șters.

Sentința în cazul lui Mario Iorgulescu, este definitivă/ foto: arhiva personala
Sentința în cazul lui Mario Iorgulescu, este definitivă/ foto: arhiva personala

Cu toate acestea, mărturisirile Gabrielei Iorgulescu au fost preluate la scurt timp de la publicarea acestora. Mama lui Mario este revoltată de pedeapsa „prea aspră” pe care fiul ei a primit-o și le atrage atenția unora dintre jurnaliști care au abordat subiectul că în trecut, copiii lor consumau în cluburi pe banii fiului său.

„Văd că toată lumea jubilează, toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte! Hei, ziariştilor şi nu numai, ăştia care aruncaţi cu piatra, în neştiinţă de cauză, la tot şi la orice şi învrăjbiţi mai ales familii îndoliate şi nu-i lăsaţi nici măcar să-şi plângă mortul.

Mă gândesc, dacă tot nu aveţi o frică de Dumnezeu şi tot sunteţi vânduţi Diavolului pentru bani, măcar sunteţi foarte bine plătiţi pentru asta? Justifică? Era o curiozitate, sunteţi OK noaptea când vă duceţi la culcare?

Cu ultimele puteri, mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui?

Întrebarea este mai mult pentru o parte din jurnalişti, mai ales unii ai căror copii petreceau bine mersi cu Mario şi el le plătea notele, iar acum îl linşează la TV şi online. Hei, părinţi exemplari care sunteţi şi judecaţi, voi ştiaţi? O să apară în curând, dacă tot vă doriţi. Sau ceilalţi fără copii, dar cu rude sau prieteni în acelaşi anturaj, era bine??? Iar acum loveşti? Cum spuneam, acum nu dau nume… dar s-ar putea să aveţi multe surprize… Dar şi când va apărea lista celor implicaţi direct şi indirect, rude a o mare parte din ziariştii care critică acum în mass-media…

Spun doar un lucru: după ani de zile, când vă va fi rău şi veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul! Dacă toţi vorbiţi doar de bani, atunci sper să fiţi fericiţi!

Va veni momentul să vorbesc şi eu, şi nu oricum, într-un articol de specialitate – nu bârfe de rahat cum citesc acum în presă, de se fac de râs cu sintagma «pe surse» – , să înveţe şi alţii, pentru că doar cei din jurul meu îmi ştiu disperarea, pe care o semnalez de ani de zile fără rezultat, mai ales la cursuri, peste tot!

Degeaba tu ştii ce trebuie să faci, dacă eşti sabotat în propria familie. Închei cu ce am început: nu judeca, că vei fi judecat!”, a scris Gabriela Iorgulescu pe contul ei de Facebook.

Mesajul revoltat, însă, a dispărut la puțin timp după postare, scriu jurnaliștii de la ziaristii.ro.

Mario Iorgulescu a primit 13 ani și opt luni de închisoare. Decizia este definitivă

Mario Iorgulescu (28 de ani) a fost condamnat, ieri, la 13 ani și opt luni de închisoare, în urma accidentului mortal pe care l-a provocat acum 4 ani. La momentul producerii tragediei, fiul șefului LPF are beat și drogat, dar ar putea să scape fără nicio zi petrecută după gratii.

Acum, fiul lui Gino Iorgulescu, fost fotbalist și conducător de club și actual președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu se află în România, ci în Italia. Mario ar trebui adus în țară pentru a-și ispăși pedeapsa, dar avocații săi fac orice le stă în putere pentru a îl scăpa pe motiv că este...bolnav psihic.

Părinții lui Dani Vicol consideră că pedeapsa primită e prea mică și acuză că avocații lui Mario Iorgulescu l-au umilit pe fiul lot în instanță. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net