Ana Morodan și-a aflat sentința! Câți ani de închisoare a primit „Contesa Digitală”, pentru că a condus beată și drogată

Ultima actualizare:

Vloggeriţa Ana Morodan, cunoscută și sub numele de Contesa Digitală, a fost condamnată, joi, la un an, 3 luni şi 10 zile închisoare cu suspendare şi efectuarea a 60 de zile muncă în folosul comunităţii.

Sentința primită de Ana Morodan nu este definitivă / foto: arhiva personala
Sentința primită de Ana Morodan nu este definitivă / foto: arhiva personala

În luna martie a anului în curs, Ana Morodan a produs un accident auto, având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influenţa alcoolului şi drogurilor, scrie Agerpres.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată

Decizia Judecătoriei Sectorului 1 nu este definitivă. Ana Morodan a primit 10 luni pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice; 6 luni pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi 10 luni pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pedepsele enumerate mai sus au fost contopite, rezultând în final 1 an, 3 luni şi 10 zile închisoare. În plus, Morodan este obligată să frecventeze un program de reintegrare socială şi să efectueze muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Oraşului Voluntari sau în cadrul societăţii GREEN CITY VOLUNTARI SA, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

Ana Morodan a refuzat să fie testată de poliție

La sfârşitul lunii martie, un echipaj de la Poliţia Rutieră a făcut semn regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla Ana Morodan. Şoferiţa nu s-a conformat, şi-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule, în urma accidentului rezultând, din fericire, doar pagube materiale.

„După stabilirea identităţii conducătoarei auto, poliţiştii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenţei alcoolului în aerul expirat, cât şi pentru stabilirea preliminară a prezenţei în organism a substanţelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat”, transmitea la acea vreme Brigada Rutieră.

Așadar, după aceea, Ana Morodan a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, dar ea a refuzat şi de această dată. În consecinţă, poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Ulterior, în aceeaşi zi, Ana Morodan a fost oprită din nou în trafic de poliţişti, care au constatat că femeia figura cu permisul de conducere reţinut ca urmare a primei abateri.

Contesa Digitală și-a recunoscut greșeala

Poliţiştii au testat-o, într-un final, cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, s-a relevat prezenţa în organism de substanţe psihoactive.

După ce a fost eliberată, după 24 de ore în arestul preventiv, Ana Morodan a recunoscut că a făcut o greşeală conducând maşina cu permisul suspendat. Ea a negat că ar fi consumat droguri şi susţinea că a luat un medicament, în baza unei reţete prescrise de medic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net