Toate informa╚Ťiile despre serviciile medicale ce vor intra ├«n vigoare de la 1 aprilie

Guvernul Rom├óniei a aprobat o list─â de modific─âri la contactul-cadru prin care se acord─â asisten╚Ť─â medical─â popula╚Ťiei, list─â cu modific─âri ├«n care intr─â ╚Öi medicamentele ╚Öi dispozitivele medicale. De asemenea, au fost introduse ╚Öi noi molecule ├«n lista de medicamente compensate sau gratuite pe care o s─â le primeasc─â pacien╚Ťii. 

medic

De asemenea, serviciile medicale ce sunt abordate de medicii de familie vor fi extinse, ├«ncep├ónd cu data de 1 aprilie, iar prin introducerea noilor posibilit─â╚Ťi de diagnostic ╚Öi tratament vor fi acordate at├ót la cabinete, c├ót ╚Öi la domiciliul pacien╚Ťilor sau la locul unde ace╚Ötia la solicit─âri. 

Ce servicii medicale vor intra în vigoare de la data de 1 aprilie

A╚Öadar, medicii de familie vor putea efectua chiar ╚Öi la domiciliul sau ├«n afara programului de lucru orice tratament injectabil sau perfuzabil de care pacien╚Ťii au nevoie, dar pe baza unei consulta╚Ťii.

Cite╚Öte ╚Öi Guvernul a decis majorarea amenzii pentru lipsa rovinietei

Printre altele, noul pachet de servicii medicale de baz─â ├«n ambulatoriu vor cuprinde ╚Öi serviciile, inclusiv consulta╚Ťiile, acordate de medicii de specialitate clinic─â cu medicin─â fizic─â ╚Öi reabilitare ├«n cadrul cabinetului medical. De asemenea, reprezentan╚Ťii din cadrul CNAS au declarat c─â programul de activitate zilnic al bazelor de tratament a fost aprobat ├«nc├ót s─â asigure accesul pacien╚Ťilor asigura╚Ťi pe o durat─â minim─â de 35 de ore pe s─âpt─âm├ón─â ╚Öi minim 5 zile pe s─âpt─âm├ón─â.

Vezi ╚Öi Pre╚Ťuri gigant la cartofii din pie╚Ťe. Un kilogram ajunge s─â coste mai mult dec├ót carnea!

A╚Öadar, repartizarea va fi realizat─â pe o durat─â minim─â de 35 de ore pe s─âpt─âm├ón─â ╚Öi s─â asigure minim 5 zile pe s─âpt─âm├ón─â. De asemenea, potrivit noilor reglement─âri, aceast─â asigurare individualiz─ârii ╚Öi serviciilor acordate ├«n aceast─â func╚Ťie de necesit─â╚Ťile fiec─ârei persoane ce necesit─â consult ╚Öi ├«ngrijire medical─â, ├«nc├ót serviciile medicale de medicin─â fizic─â ╚Öi reabilitare pe baz─â de tratament s─â fie acordat─â doar pe baza unor planuri eliberate de c─âtre medicii speciali╚Öti ce au contract cu casele de asigur─âri medicale de s─ân─âtate. 

Afl─â toate informa╚Ťiile despre noile servicii medicale pe Adev─ârul.ro

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick! pe Google News,ÔÇéFacebook ╚ÖiÔÇéInstagram

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
silviu silvius prigoana jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock