Tot mai mulți români aleg să se mute în acest oraș din România! Este foarte aproape de București și Constanța

O destinație cu totul neașteptată a devenit favorita românilor care sunt în căutarea unul loc liniștit în care să poată începe o viață nouă, departe de aglomerația și căldura orașelor mari. Tot mai mulți oameni de toate vârstele se mută aici, iar partea cea mai bună este faptul că acest oraș se află foarte aproape de Capitală!

Tot mai mulți români aleg să se mute într-un oraș surprinzător
Tot mai mulți români aleg să se mute într-un oraș surprinzător

Indiferent dacă vorbim despre pensionari, sau tineri încă în floarea vârstei, tot mai mulți români aleg să se mute în acest loc superb, care are și avantajul de a se afla foarte aproape de București. Mai precis, este vorba despre Slobozia, municipiul de reședință al județului Ialomița.

Acest oraș superb are o populație mică, de aproximativ 41.000 de locuitori, și se află chiar în mijlocul Câmpiei Române, undeva la 130 de kilometri este de București, dar și la 150 de kilometri vest de Constanța. Cei care se mută aici pot ajunge ușor în ambele direcții și au avantajul că, în traiul de zi cu zi, evită aglomerația și zgomotul unui oraș mare, cum ar fi Capitala.

Tot mai mulți români aleg să se mute în Slobozia

Un alt avantaj enorm pe care un oraș precum Slobozia îl are față de București este faptul că prețurile apartamentelor sunt mult mai mici. Astfel, românii care se mută aici pot elimina, din start, costurile unei chirii uriașe. De asemenea, în Slobozia găsim și numeroase parcuri, care atrag oameni din toată țara. În total, există undeva în jur de 90 de hectare de spații verzi în acest oraș, iar cel mai mare parc este Tineretului, cu 15,6 hectare.

În plus, românii care aleg să se mute în Slobozia au acces și la mai multe magazine cunoscute, cât și la diverse supermarketuri. De asemenea, în oraș există și 4 centre comerciale, perfecte pentru cumpărături.

Iar foarte aproape de centrul orașului, la numai 7 kilometri, putem găsi stațiunea balneară Amara, unde ne putem bucura de o infrastructură modernă pentru tratamente. Iar pentru cei care se mută aici, astfel de avantaje fac viața în Slobozia și mai frumoasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net