Recunoști actrița din imagine? Are o carieră de 60 de ani și a fost părăsită de soț pentru o liceană

După numai 4 ani de căsnicie, faimoasa actriță Ioana Bulcă a fost părăsită de soțul ei, Szobi Cseh, pentru o liceeană. Artista a avut o viață dificilă, chiar mai tumultuoasă decât filmele în care a jucat de-a lungul anilor. Iar totul a început cu căsătoria ei eșuată cu Szobi Cseh.

Ioana Bulcă este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România
Ioana Bulcă este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România

Cariera plină de succes a Ioanei Bulcă s-a întins de-a lungul a 60 de ani, iar în această perioadă ea s-a transformat în una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe din țara noastră. Talentul Ioanei Bulcă era evident încă din tinerețea actriței, iar atunci când Victor Iliu și-a dat seama ce viitor strălucit poate avea în față tânăra de numai 18 ani și jumătate, regizorul i-a oferit rolul vieții ei. „Asta-i Ana lui Slavici”, a spus acesta.

Cu toate acestea, în ciuda carierei incredibile de care s-a bucurat, viața personală a actriței a fost una tumultoasă, iar printre cele mai dificile momente prin care a trecut au fost cei 4 ani de căsnicie alături de cascadorul Szobi Cseh.

„Nu puteam să fac nimic”

„Hoața aia mică de Ioana Bulcă m-a ales pe mine. Ne-am împrietenit, deși avea un copil de 5 ani. Iar eu n-aveam nici 30 de ani”. Am cunoscut-o la filmările pentru “Mihai Viteazu”, era foarte în vogă atunci. Se lansase cu “Moara cu noroc”. În film, ea o juca pe Doamna Stanca”, povestea Szobi Cseh.

„După trei ani, m-am însurat. Și am stat împreună încă trei… Eu eram un provincial nepriceput cu femeile. M-am dus pentru 60 de minute la ea, și a durat șase ani ca să scap. Din șase ani cât am fost căsătoriți, am stat doar vreo trei împreună, fiindcă fugeam încontinuu, era egocentristă, geloasă, nu puteam să fac nimic”, a mai spunea acesta, în cadrul unui interviu. În plus, Szobi Cseh mai mărturisea că singura femeie pe care a iubit-o era soția lui de la acea vreme.

Ioana Bulcă a jucat în nenumărate filme apreciate în țara noastră, cum ar fi „Discipolul diavolului”, „Tartuffe”, ori chiar și „Bădăranii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net