Trafic de coșmar pe Transfăgărășan! Nervii șoferilor sunt testați la maxim: „Lumea lasă mașinile pe șosea”

Ultima actualizare:

Vești proaste pentru șoferii care se îndreaptă spre Transfăgărășan! Traficul din această zonă este atât de aglomerat, încât faimoasa șosea ce leagă Muntenia și Transilvania a devenit, în acest final de săptămână, unul dintre cele mai aglomerate drumuri naționale din țara noastră!

De-a lungul Drumului Național 7C, în apropiere de unul dintre cele mai populare locuri de popas ale turiștilor, Lacul Bâlea, au putut fi văzute coloane de mașini ce s-au întins de-a lungul a mai mulți kilometri, în cursul zilei de sâmbătă! 

Imagini cu aglomerația de pe această șosea ce ajunge chiar și la 2.000 de metri au fost postate pe rețelele de socializare de mai mulți români.

Trafic de coșmar pe Transfăgărășan

Unii dintre șoferi se plâng că cei care parchează mașinile direct pe șosea, pentru a admira priveliștea superbă din jur, sau pentru a interacționa cu urșii din zonă, contribuie la haosul instaurat pe șosea.

„Este groaznic. Pe drumul dinspre Sibiu este ditamai coada și pe la Curtea de Argeș începe să fie coadă și nu sunt locuri libere de parcare. Lumea lasă mașinile pe șosea. Eu m-am întors din drum să nu stau la coadă până deseară”, scrie un șofer pe grupul de Facebook „Transfăgărășan”, potrivit adevarul.ro.

Unii turiști încearcă să se apropie de urși

Chiar în cursul zilei de sâmbătă, unii dintre turiștii care au oprit pe șosea pentru a se putea apropia de urși au fost la un pas de a fi răniți grav de către animalele sălbatice. În timp ce unii turiști au dorit să hrănească o ursoaică, cât și cei trei pui ai ei, aceasta s-a repezit brusc către turiști

Chiar dacă astăzi s-a circulat bară la bară pe Transfăgărășan, aglomerația a început încă de zilele trecute. „Am fost vineri, pe la ora 14, iar pe ultimii cinci kilometri, eram bară la bară. Sus nu prea erau locuri de parcare. Pe traseu am văzut 12 ursuleți. Înarmași-vă cu răbdare. Drum bun și nu hrăniți ursuleții”, a scris o româncă pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net