Tragedie fără margini pe Mureș! O barcă cu 12 oameni s-a răsturnat. Un copil a murit și alți doi sunt dați dispăruți

Duminică seară, o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în râul Mureș, iar pompierii au intervenit pentru salvarea acestora.

Pompierii au reluat căutările în această dimineață / foto: ISU
Pompierii au reluat căutările în această dimineață / foto: ISU

Până la ora transmiterii acestei știri, opt persoane au fost găsite, însă, din păcate, alte patru erau încă de negăsit. În această dimineață, pompierii din Timiş, sprijiniţi de colegii lor din Arad, au reluat căutările acestora. Între cei dispăruţi sunt şi doi copii.

Copilul de trei ani nu a mai putut fi salvat

Potrivit ISU Timiş, un copil de 3 ani a fost scos din apă, iar medicii unui echipaj de Ambulanţă au declarat decesul acestuia. Pe timpul nopţii, echipajele de scafandri, s-au retras la bază.

„La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 20.10, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Periam au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona localității Periam Port, din județul Timiș, s-ar fi răsturnat o barcă în care se aflau mai multe persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, pe malul râului Mureș, care aparține de județul Timiș, fiind scoase la mal o femeie de 28 de ani și un copil, de 3 ani. Din nefericire, a fost declarat decesul minorului.

De asemenea, 3 adulți și 3 copii au fost scoși pe malul râului Mureș, care aparține de județul Arad. Alți 2 adulți și 2 copii sunt de negăsit. Misiune în dinamică, alături de celelalte structuri MAI,” anunță Inspectoratul Județean de Poliție Timiș.

Accidentul s-a produs lângă Periam

Accidentul a avut loc în zona localităţii Periam din judeţul Timiş. „În jurul orei 21:00 am fost solicitaţi să intervenim în sprijin la ISU Timiş care desfăşoară o misiune de căutare-salvare pe râul Mureş, în zona localităţii Periam Port, unde o barcă cu 12 persoane s-a răsturnat. Din primele informaţii, patru persoane sunt încă dispărute”, a transmis ISU Arad, duminică seară, la puțin timp după tragedie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net