Tâlhari ucraineni, prinși la furat în București!

Poliția a prins, în noaptea de 1 spre 2 mai, trei bărbați cu acte ucrainene, în timp ce încercau să dea o spargere, într-un bloc din sectorul 3 al Capitalei.

Spărgătorii ucraineni au fost reperați de o vecină
Spărgătorii ucraineni au fost reperați de o vecină

Impresionați de drama trăită de civilii din Ucraina, suntem tentați să îi catalogăm pe toți refugiații din țara vecină, devastată de război, după invazia trupelor rusești, drept oameni cu intenții bune. Printre refugiații ucraineni de bună credință, însă, s-a strecurat și pleava. 

Prinși în flagrant în sectorul 3 din București

Trei bărbați, cu acte de identitate ucrainene, au fost prinși de polițiștii Secției 12, în flagrant, când doi dintre ei „meștereau” yala ușii de la intrarea într-un apartament și altul stătea de pază, la ușa blocului, anunță Gandul.ro

Citește și: Culmea evadării! Au dus deținuții în vizită la Zoo și unul a fugit

Spărgătorii ucraineni au toate semnalmentele unor infractori cu experiență, modul lor de operare fiind unul profesionist. Doar că, spărgătorii profesioniști din Ucraina s-au „lovit” de vecinii „cu urechi sensibile” din blocurile bucureștene!

Au obturat vizoarele vecinilor

Cei trei ucraineni au fost atenți, aparent la toate detaliile. Au filat proprietarii apartamentului pentru a intra în casă când aceștia lipseau, au acoperit vizoarele apartamentelor vecine pentru a nu fi văzuți și chiar au lăsat un membru al grupului să „stea de șase”.

Fără să știe că cel mai mic zgomot făcut la ore târzii trezește instant suspiciuni, prin scările de bloc bucureștene, de multe generații încoace, o locatară a auzit că pe scară se întâmplă ceva ciudat. Aceasta a băgat de seamă că vizorul e obturat, așa că femeia a sunat la 112 pentru a alerta Poliția, transmite Gandul.ro

Dotați cu scule de deschis ușile

Cu informații oferite de sursa de încredere, polițiștii i-au săltat ca din oală pe cei trei. Atât de eficient, încât santinela nici nu a mai apucat să își anunțe complicii. Asupra celorlalți doi spărgători ucraineni poliția ar fi găsit mai multe scule specifice celor care sparg încuietori, arată Gandul.ro

Citește și: Ferește-ți casa de hoți când pleci în vacanță! Sfaturi de la Poliția Română

Mai mult, suspecții ar fi avut în dotare un set complet de scule pentru forțarea și deschiderea ușilor, într-o mașină descoperită în apropiere.

Doi dintre spărgători au ajuns în arest

Conform sursei citate, cei doi suspecți prinși în fapt au fost arestați preventiv, în timp ce bărbatul care stătea de veghe a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net