Ultimul mesaj trimis de tânara superbă care a dispărut fără urmă! Părinții româncei sunt disperați: „E posibil să fi fost păcălită”

Autoritățile au extins căutările tinerei dispărute, aceasta fiind acum în urmărire internațională. Pe numele ei Maria Gheorghiu, fata în vârstă de doar 20 de ani a dispărut fără urmă săptămâna trecută, după ce a plecat spre facultate. Familia fetei așteaptă cu îngrijorare vești de la ea, temându-se că ar fi putut fi răpită.

Ultimul mesaj trimis de tânara superbă care a dispărut. Foto: colaj/captură observatornews/facebook
Ultimul mesaj trimis de tânara superbă care a dispărut. Foto: colaj/captură observatornews/facebook

Tânăra cu vârsta de doar 20 de ani este Studenta Facultății de Litere din Iași, iar deja de o săptămână, a dispărut fără urmă. Îngrijorați de gravitatea situației, autoritățile au extins căutările și dincolo de granițe, Maria Gheorghiu fiind acum dată în urmărire internațională. Părinții acesteia se tem ca fiica lor să nu fi fost răpită și dusă în afara României. „E posibil să fi fost păcălită, să facă, să plece undeva... Din discuţiile noastre îmi dădeam seama că ea are o prea mare încredere în oameni. Toţi au încercat să dea de Maria, dar... nimic, nimic, nimic”, a declarat mama Mariei, Daniela Gheorghiu, conform observatornews.ro.

Tânăra a dispărut după ce a spus părinților că merge la facultate, iar cu câteva zile înainte de sipariție, ea ar fi spus unei colege că urmează să lipsească pentru o perioadă. „Am văzut-o ultima dată săptămâna trecută, dar fugitiv. La cursuri a venit doar pe 22 martie. A avut o prezentare de carte. Întârziase la oră şi era foarte, foarte speriată, dar nu cred că din cauza profesorului. De atunci nu am mai văzut-o”, a spus o colegă a Mariei, potrivit sursei citate.

Maria Gheorghiu este dispărută de 8 zile

Tânăra a dispărut după ce a spus familiei că merge la cursuri. Conform observatornews.ro, mama Mariei a spus că „Marţi dimineaţa, în jurul orei 06:00 a plecat la facultate. A spus ea că merge mai devreme să se întâlnească cu colegii. Mi-a spus că are ore până la 8 cu pauze. Seara după ora 8 a fost ultima dată când tatăl ei i-a dat un mesaj cu "Ce faci?". A răspuns că "Bine." Şi la puţin timp s-a închis telefonul. Şi de atunci nu are telefonul deschis.”

Normal, familia tinerei se teme pentru siguranța fiicei lor, verișoara Mariei declarând că „îşi căuta job în ultima perioadă. Ne este frică să nu o fi păcălit cineva cu ceva sau să nu i se fi promis ceva. Aveam senzaţia că parcă ţinea unele lucruri pentru ea.” Astăzi, poliția a extins căutările și dincolo de granițe.

La momentul dispariției, Maria Gheorghiu purta pantaloni albaștri, o cămașă kaki și un pardesiu bej. Oricine poate oferi informații despre locația tinerei poate suna la 112, ori poate contacta cea mai apropiată secție a poliției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net