VIDEO Un curier prins când făcea drifturi cu mașina Glovo. Poliția: „Comanda va întârzia 30 de zile”

Amenda uriașă pentru un curier de la Glovo care a făcut drifturi în centrul Clujului. Probabil, tânărul terminase de livrat comenzile și a avut nevoie de puțină adrenalină. Așa că, într-un sens giratoriu din Cluj-Napoca, curierul a început să facă drifturi cu mașina care avea logoul firmei de curierat.

image

El a fost surprins de polițiști, iar aceștia i-au oprit imediat distracția. Lista abaterilor constate de agenți este lungă.

Un șofer care făcea drifturi în Cluj-Napoca într-un sens giratoriu de pe strada Oașului cu o mașină de la Glovo a fost surprins de polițiști. A primit o amendă uriașă pentru conducere agresivă și nu numai, curierul încălcând mai multe reguli de circulație.

Tânărul s-a ales cu o amendă de 2.320 de lei și cu permisul suspendat pentru următoarele 30 de zile.

Polițiștii clujeni au scris pe pagina de facebook a Inspectoratul de Poliție Județean Cluj despre curierul teribilist.

Din motive de „conducere agresivă”, comanda dumneavoastră va întârzia 30 de zile.

Respectivul conducător auto a fost sancționat de polițiștii Biroului Rutier Cluj, cuantumul total al amenzilor fiind de 2.320 de lei.

Abaterile constatate au fost: conducere agresivă, lipsa documentelor prevăzute în legislație, nepurtarea centurii de siguranță, lipsa dotărilor specifice la autovehicule.

De asemenea, dreptul acestuia de a conduce autovehicule a fost suspendat pe o perioadã de 30 de zile”, se arată în postarea polițiștilor.

Șoferul care făcea drifturi are 25 de ani și este din Cluj-Napoca.

Mii de români câștigă un venit considerabil, distribuind mâncare. Ei spun că este meseria care îmbină utilul cu plăcutul mulți dintre ei alegând bicicleta pentru a face și sport și pentru a evita să își cheltuie banii câștigați pe carburanți.   

Astfel de curieri ajung să câștige într-o lună chiar și 6.000 - 8.000 de lei, potrivit startco.ro.

Astfel, se vorbeşte despre câştiguri cuprinse între 1.000 şi 8.000 de lei pe lună, respectiv 1.000 de lei pentru cei care doresc să fie curier doar aproximativ 2-3 ore pe zi şi 8.000 de lei pentru cei care sunt dispuşi să lucreze chiar şi mai mult de opt ore pe zi.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net