Umilință supremă pentru Simona Halep! Vestea pe care nimeni nu o anticipa

Simona Halep a fost umilită pe Sport Resolution. Tenismena, implicată de mai bine de 11 luni în scandalul de dopaj cu urma de Roxadustat descoperite în organismul ei, și nu se știe cu exactitate cât va mai dura până când va reveni pe teren.

Simona Halep / foto: Arhivă Click!
Simona Halep / foto: Arhivă Click!

Procesul Simonei Halep se prelungește

Totuși, verdictul pe care îl primește Simona Halep constă în două variante: fie Agenția Internațională de Integritate a Tenisului va demonstra faptul că sportiva a folosit substanțe interzise pentru a-și îmbunătăți performanțele sportive, fie probele pe care ea le-a furnizat vor demonstra că ea a fost doar o victimă.

În ciuda verdictului pe care aceasta îl va primi, revoltător este ritmul în care se desfășoară lucrurile. Mai exact, deși în luna august s-a împlinit un an din momentul în care Simona Halep a picat testul antidoping, nu există nici măcar o primă decizie în cazul ei, comparativ cu alte vedete precum Maria Șarapova, unde lucrurile s-au desfășurat într-un ritm mai alert.

Halep, anunțul umilitor publicat de Sport Resolution

Din păcate pentru Simona Halep, se pare că așteptarea ei va ma dura. În data de 28 și 29 iunie, adică acum aproximativ două luni de zile, tenismena a furnizat probe părților implicate, însă cei de la Sport Resolutions nu au venit nici până în prezent cu vreo decizie anume.

Ceea ce este și mai frustrant este faptul că în secțiunea știrilor, cei de la Sport Revolutions au publicat anunțuri de angajare, fapt care ar putea avea legătură și cu motivul pentru care lucrurile se desfășoară atât de lent.

Este căutată o persoană pentru postul de „Case manager” la tribunalul independent din Londra care să se ocupe de cazuri precum cel consemnat în dosarul Simonei Halep. Salariul pus la dispoziție este unul anul, în valoare de 31.000 de lire sterline. Mai mult decât atât, anunțul postului vacant a fost publicat pe data de 11 a acestei luni, iar dead-line-ul pentru trimiterea CV-urilor este până pe data de 25 august, conform informațiilor puse la dispoziție de Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net