Un american a trăit un adevărat șoc într-o frizerie din București: „Ce naiba?”. Ceea ce i s-a întâmplat l-a lăsat fără cuvinte

Un turist american a avut parte de o experiență cu totul atipică într-o frizerie din București. Deși a mers acolo pentru o tunsoare, bărbatul a avut parte de cu totul altceva.

Pățania unui turist într-o frizerie din București Foto: România TV
Pățania unui turist într-o frizerie din București Foto: România TV

Ce a povestit un american pe TikTok

De curând, un turist din Statele Unite ale Americii a împărtășit experiența sa de la o frizerie din București. Dat fiind că ceea ce a trăit acolo a fost complet surprinzător, imaginile au devenit rapid virale pe platformele de socializare.

„Știi ce mi s-a întâmplat astăzi? A fost o nebunie! Am mers la tuns, totul a fost ok. Ea a început să-mi tundă părul, până când la final, cu un fel de dispozitiv de masaj, a început să facă așa, să-mi facă masaj la cap, ceea ce mi se părea foarte tare”, spune americanul. 

„Dintr-o dată, a început să se mute de pe capul meu pe gâtul meu. Am zis ok, asta e interesant. Ulterior, mi-a pus mâna și pe spate, a început să mă atingă și la un moment dat, frizerița a început să mă atingă pe piept și am zis «Ce naiba? Am venit aici pentru o tunsoare!», apoi am fugit”, a relatat el pe Tik Tok.

Traumatizat, spune el, după experiența de la salonul din București pe care nu a vrut să-l numească, și-a spus povestea pe TikTok, unde o mulțime de internauți l-au auzit.

Altă pățanie a unui turist ajuns în România

Un turist străin ajuns în România a avut parte de o vacanță ruinată. Bărbatul a întâmpinat mai multe neplăceri în vizita la noi în țară, despre care a povestit în mediul online. Turistul a mers la un restaurant din Cluj, iar nota de plată a fost una foarte mare. În orașele mari din Germania, prețurile nu sunt atât de mari, după cum a spus bărbatul.

„M-au surprins mult prețurile. Cum să aveți asemenea prețuri? Am fost într-un restaurant la Cluj și de abia mi-au ajuns banii să plătesc la sfârșit. Așa ceva nici în Frankfurt și Berlin nu vezi, iar Frankfurt e centru financiar european”, a povestit acesta pe rețelele sociale.

image
image
image
image
image
image
fobii jpg
image png
Schengen FOTO Profimedia
gandaci de bucatarie freepik jpg
profesor acuzat abuz jpg
insula grecia jpg
FotoJet (14) jpg
curent electric jpg